Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak ? ( Ciddi konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar buraya link atıp bakın şu sitede çok para kazanılıyor,şu sitede tavuk besliyorsun yok bitcoin şöyle kazandırıyor,öğrenci harçlığımı çıkarıyorum demeye gelmedim.Ben bu tarz bir çok sitenin palavra olduğunu ve bu tarz mesaj atan insanların da inandırıcı bir yönü olmadığının farkındayım.23 yaşındayım elim ayağım tutuyor çok şükür.Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve okuldan arta kalan zamanlarda özellikle hafta sonları engellileri bir araya getiren derneklerle ya da yardım organizasyonlarıyla ilgileniyorum.Lafı çok uzatmak istemiyorum geçen günlerde iki tane 15 16 yaşında kardeşim bana '' Abi evde tüm gün oturuyoruz pc başında oyun oynuyoruz.Ailemiz bize kendilerinden fedakarlık ederek bakıyor.Biz de bilgisayardan,internetten az da olsa para kazanabilir miyiz?'' diye sordular.Bi şey diyemedim çiftlik bitcoin falan diyemedim.Ben gazetecilik okuyorum röportaj hazırlama ya da gündemle ilgili yazılar yazma yeteneğim var.Eğer yazı yazarak ya da başka çeşitlerle para kazanılabiliyorsa ben kardeşlerime yardımcı olmak istiyorum.Bunu söylerken çok üzülüyorum ama onlar kendilerini işe yaramaz hissediyorlar.. Öyle olmasa bile ne yazık ki hisleri bu yönde.Lütfen gerçekten yazı yazarak ya da tıklayarak ya da başka bir şey para kazanan varsa başlık altında ya da özelden yardımcı olsun.Youtube instagram falan demeyin bu çocuklar fakir ailelerin çocukları kamera alamazlar,ayrıca gururlu insanlar youtube düşüneceklerini sanmıyorum.''İnternetten para kazanan'' insanlar lütfen bize yol göstersin.

EDİT : Yandex tolokayı denedik ama pek bir kazancı yok onlar yorulmasın diye vazgeçin ben size bulucam dedim.
    www.myiyo.com
    myiyo | Paid Surveys Online
    https://www.myiyo.com/?ref=302462556
    Anket doldurma sitesiymiş şimdi buna bakıyoruz.Üye olursanız 2 tl destek gelecek galiba bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F28AC98D8 -- 2 Temmuz 2017; 18:21:58 >

• Bu işe girmek para gerektiriyor. O yüzden eğer fakirlerse yapacak bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnm site var ayda 20 ye yakin tanitim yazisi aliyom tanesi 70 liradan normal isdede calisiyom birde yazilim satiyom daha ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site ac gunluk 3000 kisilik bir tiklaman olsun 900 lira civari kazanirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklara yandex toloka yı göster en azındam sağlam bi site.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 yıl önce Bitcoin alsaydık şimdi milyonerdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey b0ss H kullanıcısına yanıt
    sağ olasın bir saattir bende çocuklarda deniyor whatsappdan yazdım onlara.Yalnız onlara aktarmak için denedim de biraz zor gelebilir çocuklara.Onlara da söyledim acele etmeyin iyice okuyun dikkatli cevaplayın diye bakalım ne olacak.Teşekkür ederim yardımın için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up up
  • Bitcoinin diğer ponzi,getmyads,jetoncular,kairoscular la aynı şekilde görüyorsun ve bitcoinin palavra olduğunu yazmışsın sen palavra olduğun sanmaya devam et git iyicene bir araştır sonra bak bakalım dolandırıcılıkmı değilmi Dünyanın en değerli parası bitcoindir ve çok volativ olduğu için çokta iyi bir yatırımdır
  • CS:GO bet siteleri

Günde 3-4$ kazanıyorum. 2-3saatimi alıyo.

Vakit olsa günde 10-15$

• kimsede sana burada gelip internet şunu şunu yap para kazanırsın demez çünkü internetten para kazanmakta fiziksel hayattan para kazanmaktan daha zordur
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    csgo bet dediğin kumar ve kumarda hep kasa kazanır
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    bu tarz şeyler yazmaya gelmedim dedim ve bu tarz bir çok sitenin palavra olduğunu düşünüyorum dedim.Buradan bitcoin palavra anlamını çıkarmana şaşırdım doğrusu.
  • Merhaba arkadaşlar buraya link atıp bakın şu sitede çok para kazanılıyor,şu sitede tavuk besliyorsun yok bitcoin şöyle kazandırıyor,öğrenci harçlığımı çıkarıyorum demeye gelmedim.Ben bu tarz bir çok sitenin palavra olduğunu ve bu tarz mesaj atan insanların da inandırıcı bir yönü olmadığının farkındayım.

bitcoinide içine katmıssın
  • *Online oyun tespit edip karakter kasıp satabilirsin.
    *kullanmadığınız eşya,elektronik ürün vb. şeyleri internette satabilirsin.
    *ileri dönük para kazandıracak bir sistem olan ''youtube'' üzerinden oyun yada farklı dalda kanal açıp kaliteli içerikle takipçi kasıp para kazanabilirsin.
    neyse anlatmayacam uzun uzun sonuç olarak bitcoin bizim çocuklara uygun değil.Ondan çok ilgilenmiyorum
  • Hep çocuk olur zaten.

• Network market zincirleri su an dubaiden yaziyom.

Oynamıyosunki benim yöntemler günlük veyahut saatlik 7-8tane site var giriyosun coinsleri toplayıp çıkıyosun. Diğer hesaplara geciyosun tekrar topluyosun coinleri.

Bir sürü (sana ne kadar lazımsa) csgo lu steam hesabı gerekiyo.

Bende 12tane var. Her hesap 0.45$send falan günlük. Saatliğe pek uğraşmıyom oda iyi veriyo aslında ama her saat giremem uzun sürüyo zaten.

• arkadaşlar yandex toloka dışında bir şey bulamadım.Çocuklaraya konuyu açtığım gün bunu önerdim fakat pek fazla kazanç elde edemediler.Girip kontrol ettim onların yapabilecekleri şeyler değil.Başka öneriler varsa lütfen paylaşın.Bitcoin maden işlerine falan baktım.Yüksek sistemli pclerle bişeyler yapılabiliyor da düşüklerle ilgili bir şey bulamadım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.