Şimdi Ara

internetten para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Az çok bilgi sahibiyim.Parasız bişeyler yapmak istiosan aç bir blogger hergün 3-5 makale yaz yayınla adsense reklamı koy fazla olmasada kazanırsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: feaser

Az çok bilgi sahibiyim.Parasız bişeyler yapmak istiosan aç bir blogger hergün 3-5 makale yaz yayınla adsense reklamı koy fazla olmasada kazanırsın....

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahoo58 -- 6 Haziran 2012; 20:58:12 >
  • İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Satış Ortaklığı Sistemidir.

Nedir, nasıl kazanılır, öğrenmek için tıklayın: Satış Ortaklığı .
  • İnternetten ders videoları izle.

Oku , derslerini geç.

İşe başla.

İnternetten para kazanmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozant2

İnternetten para kazanmanın en etkili yolu Satış Ortaklığı Sistemidir.

inanma böyle birşey yok. Site sahipleri dısında zengin olan yok yada para kazanan.

İnanmıyorsan ufak bir araştırma ile verdikleri reklamlarla yabancı kaynaklı sitelerinin reklamlarını görebilirsin.Amatör bir çekimle bir genç çok para kazandığını belirtir ve insanları ağlarına düşürmeyi beklerler.

Araması bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

quote:

inanma böyle birşey yok. Site sahipleri dısında zengin olan yok yada para kazanan.

İnanmıyorsan ufak bir araştırma ile verdikleri reklamlarla yabancı kaynaklı sitelerinin reklamlarını görebilirsin.Amatör bir çekimle bir genç çok para kazandığını belirtir ve insanları ağlarına düşürmeyi beklerler.

Araması bedava.

saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istekli ve inatçı olman gerek hayatta nasıl emek vermen gerekirse sanal ortamdada bişeyler vermelisin. terliyeceksin belin ağrıyacak uykun gelecek isyan edeceksin. ama sonunda kazancaksın emin ol

not: ben denemedim. ama bu ortama çocuk yaşta girmeyi isterdim keşke demiycem benim başka amaçlarım var artık.
  • Evinde birşeyler üret. Gidaambari.com da sat. Ticaret yapmış olursun mesleğin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

quote:

Orijinalden alıntı: DemediDeme

quote:

Araması bedava.

saol

merhaba,

satış ortaklığı gerçek hayattaki ticaret gibidir. Satılan ürünler ve bu ürünler üzerinden alınan komisyonlar vardır. Dolayısı ile bu sistemde inanılmayacak bir durum yok. Ben de kısa sürede çok para kazandırdığını iddia eden, kısa sürede zengin olacağınızı söyleyen sitelerden uzak durmanızı öneriyorum. Oysa satış ortaklığı sisteminde emek ve zaman harcamadan gelir elde edemezsiniz, biz bunu söylüyoruz. Ancak doğru stratejilerler, çalışma, emek ve zamanla gelir elde etmeye başlarssınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.