Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanmada Devrim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten para kazanmak deyince çoğu kişi gibi bende inanmıyordum.Çünkü bir kaç kazanç sistemini denediğim de hayal kırıklığına uğradım.Anket doldur,reklamlara tıkla kazan vs gibi sistemler tamamı ile zamanı harcatan para kazanmayan sistemlerdi.Biliyordum internet zamanımızın vazgeçilmez bir platformu,kesinlikle burdan bi kazanç elde edilebilirdi.Bir gün internette araştırırken
    (goo.mass eğitim setine) denk geldim.Ama yine içimde bir şüphe vardı.Acaba buda diğer sistemler gibimiydi ? bu seti alıp inceleyenlere ulaştım..görüştüm,sordum soruşturdum..hiç biri de bana olumsuz bişey sölemedi..hatta kazanç kanıtlarını gösterdiler.o an karar verdim bu seti alıp bu işe yani satış ortaklığı işine girmeliydim.

Bu sistemin adı yukarda belirttiğim gibi AFFİLİATE MARKETİNG (SATIŞ ORTAKLIĞI) sistemidir.

Satış ortaklığının mantığı : Firmalar ürünlerini satış ortaklığı aracılığı ile tanıtmak için satış ortaklığı sitelerine koyarlar.Bu satış ortakları açısından daha kârlı bir yoldur..Normal reklam vermekten daha ucuzdur bu yol.Satış ortağı olmak isteyen kişiler, bu satış ortaklığı sitelerine üye olur.istediği ürünü seçer ve açtığı site,blog yada sosyal medyalarda bu ürünü yazdıkları makaleler ile tanıtırlar.Tanıttıkları her ürün başına firma sahibinden belli oranlarda komisyon alırlar.

Burada firma sahibinin kârı : reklam giderinin neredeyse yarı fiyatına onlarca,yüzlerce satış ortağına ürününü tanıttırıyor olmasıdır.

Satış ortağının kârı ise : Sıfır masraf,sıfır maliyet,sıfır efor ile sadece günde 2 saat o ürünü tanıtarak günde 10'larca,yüzlerce dolar yada TL kazanıyor.açtığınız sitede hergün düzenli yazılan makaleler ile ürünleri tanıtıp kazanç sağlayabilir,internetten para kazanabilirsiniz..

Bu eğitim seti için gereken sadece 2 kural mevcuttur:
    1- sabır
    2- zaman

Bu eğitim setiinin içeriğinde neler var ?

Satış ortaklığı sistemi kitabı
    Clickbank eğitimi
    Amazon eğitimi
    xticaret eğitimi
    Seo rehberi ( arama motoru optimisazyonu )
    Google adwors kitabını

Daha bitmedi.. Bu eğitim seti ile birlikte tam 7 tane bonusda sizlere bedava veriliyor..Auto Twitter Eğitim Kitabı,Wordpress Rehberi,Adwords Deneme Kuponu (100 TL değerinde) vs vs.. bunların yanında 4 tane daha bonuz mevcut.Videolu anlatımlar,verilen destekler burada kısa bir yazı ile anlatılacak şeyler değil..En altta verdiğim ürün sayfasından yada benim bloğumdan daha fazlasını öğrenebilirsiniz..
    Bu eğitim setini hazırlayan yazarların kazanç tablolarını ve dekontlarını incelersek ;

Gördüğünüz gibi kazançlar ortada..daha fazlasına ulaşmak ve kullanıcıların yorumlarını okumak ve kazanç kanıtlarını görmek istiyorsanız

BURADAN ürün sitesine ulaşabilirsiniz..

Bizzat kendi değerlendirmelerime yer verdiğim blog sayfamada BURADAN ulaşabilirsiniz..

Seti hayata geçirenlerden Orçun Oruç Aykaç'ın hazırladığı bu video konuyu anlamak adına daha verimli olacaktır.Videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

destek için : ismailkekec19@gmail.com

Blog sayfama da BURDANulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkekec -- 14 Ağustos 2012; 0:14:30 >

• Şirketimizde çalışacak arkadaşlar aranıyor. Kısa bir zaman ayırarak internet tabanlı sistemde çalışıp internette günde 2 saat veya daha fazla zaman geçirerek ortalama 1000-3000 TL Kazanç sahibi olabilirler. Her ayın 15. de banka hesabınıza paranız yatırılıyor. Ürün satmak filan yok. Görevinizi seçin hemen çalışmaya başlayın. Detaylı bilgi için canlı toplantı odamıza bağlanın!
    http://tinyurl.com/mtinternetgelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR İNANMAYIN GAZETE MANŞETİ YADA HABER DEĞİL BU VATANDAŞIN BLOGUNUN YAZISIDIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse bişey dicemde demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aglarm -- 17 Ağustos 2012; 13:24:02 >
  • Günde 2 saate !!
    Arkadaşlar Facebookda Dolaştıgınız Yerde ayda 500 600 tl kazanmak istiyorsanız Hiç durmayın....Gelin Bakın Begenmesseniz Kapatın !
    http://ortakheyecan.com/isbasvuru?pid=502caa5ddcb47
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

neyse bişey dicemde demiyorum

söyle içinde kalmasın
  • Satış ortaklığına ve bazı satış ortaklığı eğitim setlerine karşı önyargılı yaklaşımların sebepleri konulu son bog yazımı BURADAN okuyabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkekec -- 30 Ağustos 2012; 15:07:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkadaşlar ben tavsiye etmiyorum bu tarz şeyleri ama yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega_man

Valla arkadaşlar ben tavsiye etmiyorum bu tarz şeyleri ama yinede siz bilirsiniz.

ne tarz şeyleri tavsiye edersin ?
  • Bu tarz ebooklar türkçedir fakat para kazanacağınız sistemler ingilizcedir benim kanatimce ingilizceniz ve az internet sitesi bilginiz olmadan dediğiniz rakamları kazanmak zordur. Zaten ingilizce ve web sitesi bilginiz az varsa kazanırsınız. Çok bel bağlamamanız için tavsiye etmiyorum dedim.
  • fazlasıyla uzağım...böyle iş yapmaya çalışan tonla firma var ve tonla firma sayının 100 katı kadar da şikayet var.
    sistemi kullanan ve yararlı olduğunu söyleyebilecek olan varsa yazsın da yargılar kırılsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.