Şimdi Ara

İnternetten Para Kazanma Yolları Var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım daha 18 aşırı bilgisayar oynuyorum boş günlerde 12-15 saat arası iş yaptığım günlerde 3 saat falan oynuyorum bende bunu fırsata çevirmeye karar verdim internetten nasıl para kazanabilirim biraz yardım eder misiniz bilgisayarı bi türlü bırakamadım çünkü bari program falan öğreneyim bunu iş haline getireyim yorumlarınızı bekliyorum

• Youtube. Başka hiç bir şeyle uğraşma boşuna sadece youtube.
  • Kısa vadede zor ama uzun vadede kfanda bir konsept varsa youtube kanalı ya da bir blok açıp iyi paralar kzanabilirsin benim aklımda çok güzel şeyler var ama useniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advense. Popiler guzel para getiren bir kelime bulup uzerine seo yapmak.

Youtube olayini bilmiyorum ama telif haklari cok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkolan

Arkadaşlar yaşım daha 18 aşırı bilgisayar oynuyorum boş günlerde 12-15 saat arası iş yaptığım günlerde 3 saat falan oynuyorum bende bunu fırsata çevirmeye karar verdim internetten nasıl para kazanabilirim biraz yardım eder misiniz bilgisayarı bi türlü bırakamadım çünkü bari program falan öğreneyim bunu iş haline getireyim yorumlarınızı bekliyorum

Ben gamemaker kodlamalarını falan öğreniyorum yaza tüm kodları öğreneceğim. Yazın bir oyun yapım googleplay'e koyma düşüncem var. 100-200 kişi indirdikten sonra reklam teklifi alıyormuşsun.1 milyon indirmeden sonra 50 bin $ kazanılıyormuş. Oyun düşüncem Aces of luttewaffle gibi bir oyun yapmak

• Evden çalışarak internetten para kazanma stratejileri için TIKLAYINIZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.