Şimdi Ara

İnternetten Nasıl Satış Yapabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
14.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dükkandaki malların bir kısmını internette denemek istiyorum.
    (Dükkanda bekleyeceklerine, hareket olsun )
    Yeni bir E-ticaret sitesi açmadan, piyasadaki mevcut sahibi...com gibi sitelere resimli ilan vererek satacağım.
    Reklam yapmak ve paketleyip göndermek çok zor olmasa gerek.
    Beni düşündüren sattığımız malın bedelini nasıl alacağız, müşteriler ödemeleri nasıl yapıyorlar, bu işi yapanlar nasıl başarılı oluyorlar, bu işi en az zararla nasıl öğreniriz. İnternetten en güvenilir mal satma sistemi hangisidir...
    Bu konulardaki paylaşımlarınızı bekliyorum,
    Herkese hayırlı işler, bol kazançlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtkn -- 4 Temmuz 2010; 10:34:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mtkn

Dükkandaki malların bir kısmını internette denemek istiyorum.
    (Dükkanda bekleyeceklerine, hareket olsun )
    Yeni bir E-ticaret sitesi açmadan, piyasadaki mevcut sahibi...com gibi sitelere resimli ilan vererek satacağım.
    Reklam yapmak ve paketleyip göndermek çok zor olmasa gerek.
    Beni düşündüren sattığımız malın bedelini nasıl alacağız, müşteriler ödemeleri nasıl yapıyorlar, bu işi yapanlar nasıl başarılı oluyorlar, bu işi en az zararla nasıl öğreniriz. İnternetten en güvenilir mal satma sistemi hangisidir...
    Bu konulardaki paylaşımlarınızı bekliyorum,
    Herkese hayırlı işler, bol kazançlar

bende satış yapayım diyrum,normalde 80 tl lık urunlerı 50 tl dıyorum alan yok,40 tl ye ınıyorum bu seferde 30 olmazmı dıyorlar
    nerde pinti var çoluk çocuk var onlar müşteri

• hiç bir zaman paranı almadan gönderme..sahibinden.com da ilanlarını koy..sonra ordan sana ulaşanlara msn adresini ver..durumu anlat orda komisyon oluyor.istersen komisyonun yarısı kadar sana indirim yapim parayı yatır göndereyim dersin.bir çok insan kabul eder..ama iyi konuşman lazım..ben sahibinden.com gg üzerinden falan hep böyle sattım..satış sayıma baksan 2 3ü geçmez ama gerçek manada 20 30 parça mal satmışımdır.

sonracıma söyliyim ürünlerin internetle rekabet edecekse sıcak fırsatlara ilan aç.forumumuzun 2.eline ilan aç..ilk başlarda güzel promosyonlarla güzel bir isim yaparsın sonra da satarsın hep..
  • Size fiyat sormuşlar, siz yine iyisiniz
    Benim bir ilana fiyat bile soran yok
    Bu işlerden para kazananlar nasıl yapıyorlar püf noktası nedir bende onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

hiç bir zaman paranı almadan gönderme..sahibinden.com da ilanlarını koy..sonra ordan sana ulaşanlara msn adresini ver..durumu anlat orda komisyon oluyor.istersen komisyonun yarısı kadar sana indirim yapim parayı yatır göndereyim dersin.bir çok insan kabul eder..ama iyi konuşman lazım..ben sahibinden.com gg üzerinden falan hep böyle sattım..satış sayıma baksan 2 3ü geçmez ama gerçek manada 20 30 parça mal satmışımdır.

sonracıma söyliyim ürünlerin internetle rekabet edecekse sıcak fırsatlara ilan aç.forumumuzun 2.eline ilan aç..ilk başlarda güzel promosyonlarla güzel bir isim yaparsın sonra da satarsın hep..

sahibinden.coma resimli ilan verdim
    önce parayı gönder ben malı göndereyim oluyormu öyle güven duygusu çok önemli
    kapıda ödeme nasıl oluyor bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtkn

quote:

hiç bir zaman paranı almadan gönderme..sahibinden.com da ilanlarını koy..sonra ordan sana ulaşanlara msn adresini ver..durumu anlat orda komisyon oluyor.istersen komisyonun yarısı kadar sana indirim yapim parayı yatır göndereyim dersin.bir çok insan kabul eder..ama iyi konuşman lazım..ben sahibinden.com gg üzerinden falan hep böyle sattım..satış sayıma baksan 2 3ü geçmez ama gerçek manada 20 30 parça mal satmışımdır.

sahibinden.coma resimli ilan verdim
    önce parayı gönder ben malı göndereyim oluyormu öyle güven duygusu çok önemli
    kapıda ödeme nasıl oluyor bilen varmı?

güven konusunu senin konuşman belirliyor.

dünde yazdım eğer özel kargo şirketleriyle anlaşman yoksa kafadan öyle kapıda ödeme gönderemiyorsun dün bir arkadaşa daha yazdım buraya da yazayım.

ptt'den bir hesap açtır..10 dkkada açıyorlar.
    sonra hesap numaranla gidip ben kapıda ödemeyle göndermek istiyorum diyorsun..
    onun ücretlendirmeside normal kargo fiyatı o değişmiyor..ürün bedeli 100 liraya kadarsa senden 1.5 lira masraf alıyorlar.
    bu masrafıda o anda ödemiyorsun.kargo gidiyor ödemesi yapılıp alınıyor.sonra senin hesabına geçerken 1.5 lira eksik yatırıyorlar.bukadar kolay.
    ptt hesabının banka kartıda 10 15 günde geliyor evine...büyük bir şirket değilsen ve de kapıda ödeme seçeneği sunmak istiyorsan tek seçeneğin bu

• quote:

güven konusunu senin konuşman belirliyor.

dünde yazdım eğer özel kargo şirketleriyle anlaşman yoksa kafadan öyle kapıda ödeme gönderemiyorsun dün bir arkadaşa daha yazdım buraya da yazayım.

ptt'den bir hesap açtır..10 dkkada açıyorlar.
    sonra hesap numaranla gidip ben kapıda ödemeyle göndermek istiyorum diyorsun..
    onun ücretlendirmeside normal kargo fiyatı o değişmiyor..ürün bedeli 100 liraya kadarsa senden 1.5 lira masraf alıyorlar.
    bu masrafıda o anda ödemiyorsun.kargo gidiyor ödemesi yapılıp alınıyor.sonra senin hesabına geçerken 1.5 lira eksik yatırıyorlar.bukadar kolay.
    ptt hesabının banka kartıda 10 15 günde geliyor evine...büyük bir şirket değilsen ve de kapıda ödeme seçeneği sunmak istiyorsan tek seçeneğin bu

teşekkürler soad_sefa
    bende bunu öğrenmek istiyordum
    satış olayı şöyle gerçekleşecek diyebilirmiyiz:
    bizim malın resmini beğenecekler, ayrıntısını bizden dinleyip, fiyatınıda kabul edip kapıda ödeyeceğim malı gönderin derlerse
    kapıda ödemeli olarak anlaştığımız, hesap açtığımız kargoyla (ptt kargo daha mantıklı gibi geliyor)malı göndereceğiz, görevli kargocu malın ücretini alıp benim hesabıma yatıracak, içinden masrafını kestikten sonra gelsin paralar bize

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten satış yapmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam öyle
  • her satışta fiş fatura kesilecekmi?
  • Şu an telefondan baglıyım. Mesajım bulunsun, yarın ayrıntılı cevap yazacağım.
  • Kendine ait bir internet sitesi açmadan ürünlerini satabileceğin bir kaç tane site var.

soad_sefa'nın dediği gibi sahibinden ve Gitti Gidiyor siteleri kullanabileceğin sitelerdir.

Sahibinden'i çok fazla garanti görmüyorum ben. İyi güzel ama para sorunu olabiliyor bazen.

Bana göre şimdilik sen ilk denemelerini GG üzerinden yapabilirsin. En azından kredi kartı ile kesin satış yapıp paran hesaba geçebilir. Bu konuda sorun çıkma olasılığı az.

Ürünlerini burada az bir listeleme ücreti ve katalog özelliği ile sergileyebilirsin. Satış üzerinden %10 komisyon alınıyor. Ve tavsiyem ürün sattıktan sonra satıcıya fatura kesip yollaman sonradan başın ağrımasın.

En başta bir kaç adet ürün koyarak deneme yapabilirsin nasıl oluyor diye. Hem açık arttırma usulü hem de hemen al seçenekleri var.

Son Teklif diye bir site daha var ama orası çok aktif değil. Ama orada ilk beş adet ürünün bedava listeleyebiliyorsun ve komisyon %7 olması lazım. Burayı da deneyebilirsin.

Ayrıca ne tür ürünler satmayı düşünüyorsun?

• Nette gezinirken aa baktım bizim d.h de konusu mevcutmuş :) tekrar açmadan burdan sorayım.

Kapıda ödeme seçeneği ile satış yapma düşüncesindeyim fakat şöyleki; Misal alıcının adresini aldık ürün bir şekilde ulaşmadı onun kargo parası haliyle satıcıdan mı karşılanıyor ?

Birde bu iş için pttden kart falan çıkartınca herhangi bir vergiye(maliye) tabi oluyormuyuz.
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.