Şimdi Ara

İnternetten laptop alacağım yanında sarj adaptörü veriliyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben internetten bir oyuncu laptopu almak istedim ve bir laptopa karar verdim hepsiburadadan:

link:http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo067t-intel-core-i7-6500u-2-5ghz-3-1ghz-12gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601852

ürün özellikleri: asus i7 12gb ram 2gb ekran kartı nvıdıa geforce gt940m 2,6Ghz turbo boost 3,1Ghz 1tb kapasite

bu bilgisayarı alacağım ama aklımda bir şey kaldı tek bilgisayar mı gelecek yoksa bilgisayar sarj aleti ile beraber mi gelecek bilmiyorum ?

hepsiburadadan herhangi bir laptop alanlar yanında sarj aletide geldimi yazarlarsa memnun olurum.

veya teknosadanda olabilir.yorum yazarsanız nerden aldığınızı yazarsanız memnun olurum ama tek hepsiburada ve teknosa olsun başka siteden almıyorum

yazdığınız yada yazacağınız yorumlar için şimdiden teşekkirler :D

İnternetten laptop alacağım yanında sarj adaptörü veriliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamanlıoyuncu -- 25 Haziran 2016; 16:57:05 >

• karamanlıoyuncu K kullanıcısına yanıt
    Gelir, kendi çantasıyla beraber gelir ve içinde şarj aleti, driver cdsi ve garanti belgesi olur.
  • sağolasın çok yardımcı oldun sen hepsiburadadan mı aldın

blackdanger_99
  • karamanlıoyuncu K kullanıcısına yanıt
    sarj adaptorsuz laptop daha once gormedim duymadim ben daha once almistim hepsiburadadan gelmişti :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.