Şimdi Ara

İnternetten kız ayarlamak enternasyonel gavatlık mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sen kızla konuşurken konuştuğun kız aynı anda 10 erkeğe daha yazıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• seyfo dayı noktayı koymuş

• Enformasyonel, projeksiyonel ve oldukça sansasyonal bir bakış açısıyla öyledir.

• İnternetten ayarlanacak kıvamdaki kızı ayarlamak isteyen adamdan "adamlik" beklememek lazim

• Ben kızı bulayım da gavatlığa da razıyım, ciddiyim. Kriterlerimi düşüre düşüre bu seviyeye kadar indim yani. Durumum çok vahim anlayacağınız.

• Kız arkadaşım 5 yıllık kankamla gizli beni aldattığını öğrendiğimden beri karı kız işine tövbe ettim..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ben kızı bulayım da gavatlığa da razıyım, ciddiyim. Kriterlerimi düşüre düşüre bu seviyeye kadar indim yani. Durumum çok vahim anlayacağınız.

Eskorta niye gitmiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Ben kızı bulayım da gavatlığa da razıyım, ciddiyim. Kriterlerimi düşüre düşüre bu seviyeye kadar indim yani. Durumum çok vahim anlayacağınız.

Ahahahaha dunya sanirim yavas yavas tum erkekleri bu seviyeye getiriyor

Sonra temiz çocuklar 30 yasinda folloş olmuş gencliginde alfa erkeklerin lagim cukuruna dönmüş kizlari aliyor skcbdksosnxnxn

• iyide sende onu ayarlarken arkada farklı kızlarla konuşmuyor musun? eğer konuşmuyorsan bu senin ayıbın bu 1.si

2.si instagramı bağlayıp kullanılacak şekilde c2 uygulamasını tavsiye ederim 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.