Şimdi Ara

Internetten kitap sipariş verenler bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde KAF1 aldım bugün de fem kösb geldi. İkisi de aras kargoyla geldi. Gariptir ki kafın sağ alt köşesi femin de sol üst köşesi kırılmış. Normalde takıntılı birisi olmama rağmen önemli olan içindeki sorular diyip ses çıkarmadım çözmeye başladım ama bu nasıl bir rezalettir? Kitaplar beyaz eşyaların falan etrafına geçirilen baloncuklu naylon poşetle kaplanıp kargoya veriliyor üzerine de kargo poşeti geçiriliyor. Kargodan kaynaklı bi sıkıntı olma ihtimali çok düşük yani. Bilerek kenarı kırılmış kitapları mı gönderiyorlar? Eğer öyleyse boğazına dursun hepsinin. Sizin başınıza hiç geldi mi böyle bir şey?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yani iki farkli siteden iki farkli siparis veriyorsun. ikisinin de kalin kargo poseti var. önlemleri almislar. aras kargoya veriliyor kargodan kirilmis bir sekilde geliyor.

kardes bence bir daha oku yazdigini. niye kirip göndersinler. son 3 sene icinde okuma + ders kitaplariyla birlikte ennn az 450 - 500 tane kitap siparis etmisimdir (ciddiyim saka degil), bir kere böyle bi durumla karsilasmadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.