Arkadaşlar şu filmler indirmek çook zaman alıo acaba netten film izleyebileceğimiz bi site warmıdır...?
aynı şey sonuçta onu da indirecen pcye ... artı görüntü kalitesi falan düşer oyle...
bahsettikleriniz aynı durum. sonuçta iki durumda da pc ye indirmeniz gerekiyor..
2side aynı şey hele kotalıysan
Netten izlesen kaliteli olmuyor,Youtube videoları gibi film izlesen ne olur izlemesn ne olur...
Yeni bi şey çıktı bazı sitelerde Mp4 formatında filmler yayınlanıyo onları indirip izleyebilirsiniz. Filmin tamamının boyutu sadece 290 MB ve görüntü ve ses kalitesinden hiç bi şey kaybetmiyo
boşuna 700-800 mblık divx indirmektense bu daha iyi bence ben bi kaç film indirip izledim gerçekten çok güzel.tavsiye ederim.
Mp4 'a cevrilmiş butun divxler kaliteli değil cevrilen divxinde kalitesi iyi olmalı kotuyse daha beter olur diye duymuştum
saçma şurda 6 ay sonra zaten 1 saatte 1 film incek netten daha ne işte istedni indir sakla direk sayfadan izlemek bence akıl karı deil
quote:
Orjinalden alıntı: nuit_renard
saçma şurda 6 ay sonra zaten 1 saatte 1 film incek netten daha ne işte istedni indir sakla direk sayfadan izlemek bence akıl karı deil
nasıl olcak o
valla benim 1 mbit internet hızım var en fazla 1 bucuk saatte bi film iniyo 6 ay sonra herkesin 1 mbit olcak anlamına gelio ;)
quote:
arkadaş biraz destekli sallasaydın keşke.şu hızı 2 yıldır 512 yapsınlar diye canımız çıktı ki hala yapmadılar sen kalkmış altı ay sora 4 katına çıkacak diyorsun asıl senin dediklerin pek akıl karı degil
quote:
Orjinalden alıntı: erhan850
quote:
arkadaş biraz destekli sallasaydın keşke.şu hızı 2 yıldır 512 yapsınlar diye canımız çıktı ki hala yapmadılar sen kalkmış altı ay sora 4 katına çıkacak diyorsun asıl senin dediklerin pek akıl karı degil
2 yıldır 256 olanların hepsi şimdi 1024
mp4 te sonuçta divxle aynı şey yani okadar saatlerce uğraş 700- 800 mb filmi indir ve kalitesiz çıksın.
ama
indirdiğin mp4 film kalitesiz çıksa bile sonuçta öbürünün 3te 1 boyutunda ve daha çabuk iniyo bence mp4 film indirmek daha mantıklı geliyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme