Şimdi Ara

İNTERNETTEN FİLM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu filmler indirmek çook zaman alıo
    acaba netten film izleyebileceğimiz bi site warmıdır...?

• aynı şey
    sonuçta onu da indirecen pcye ... artı görüntü kalitesi falan düşer oyle...
  • bahsettikleriniz aynı durum. sonuçta iki durumda da pc ye indirmeniz gerekiyor..
  • 2side aynı şey hele kotalıysan
  • Netten izlesen kaliteli olmuyor,Youtube videoları gibi film izlesen ne olur izlemesn ne olur...
  • Yeni bi şey çıktı bazı sitelerde Mp4 formatında filmler yayınlanıyo onları indirip izleyebilirsiniz.
    Filmin tamamının boyutu sadece 290 MB
    ve görüntü ve ses kalitesinden hiç bi şey kaybetmiyo

boşuna 700-800 mblık divx indirmektense bu daha iyi bence ben bi kaç film indirip izledim gerçekten çok güzel.tavsiye ederim.
  • Mp4 'a cevrilmiş butun divxler kaliteli değil cevrilen divxinde kalitesi iyi olmalı kotuyse daha beter olur diye duymuştum
  • saçma şurda 6 ay sonra zaten 1 saatte 1 film incek netten daha ne işte istedni indir sakla direk sayfadan izlemek bence akıl karı deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuit_renard

saçma şurda 6 ay sonra zaten 1 saatte 1 film incek netten daha ne işte istedni indir sakla direk sayfadan izlemek bence akıl karı deil

nasıl olcak o
  • valla benim 1 mbit internet hızım var en fazla 1 bucuk saatte bi film iniyo 6 ay sonra herkesin 1 mbit olcak anlamına gelio ;)
  • quote:

saçma şurda 6 ay sonra zaten 1 saatte 1 film incek netten daha ne işte istedni indir sakla direk sayfadan izlemek bence akıl karı deil

arkadaş biraz destekli sallasaydın keşke.şu hızı 2 yıldır 512 yapsınlar diye canımız çıktı ki hala yapmadılar sen kalkmış altı ay sora 4 katına çıkacak diyorsun asıl senin dediklerin pek akıl karı degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan850

quote:

arkadaş biraz destekli sallasaydın keşke.şu hızı 2 yıldır 512 yapsınlar diye canımız çıktı ki hala yapmadılar sen kalkmış altı ay sora 4 katına çıkacak diyorsun asıl senin dediklerin pek akıl karı degil
    2 yıldır 256 olanların hepsi şimdi 1024

• mp4 te sonuçta divxle aynı şey yani okadar saatlerce uğraş 700- 800 mb filmi indir ve kalitesiz çıksın.

ama

indirdiğin mp4 film kalitesiz çıksa bile sonuçta öbürünün 3te 1 boyutunda ve daha çabuk iniyo bence mp4 film indirmek daha mantıklı geliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.