Bildirim
İnternetten Dizi izleyemiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İnternet sansür yasası yürürlüğe girdi belki o yüzden olabilir. Daha hiç bir şey belli değil.
Bu siteden ben mesela izleyebiliyorum. Siz izleye biliyor musunuz ?
http://www.yabancidiziizle1.com/the-crazy-ones-1-sezon-15-bolum.html -
Sansürden olacağını sanmam henüz yürürlüğe girdi mi? -
Bugün girdi diye biliyorum. -
İnternet sansürü olarak anılan düzenlemede TİB Başkanı, site kapatılsın dese de hakim onayı alınamazsa karar 48 saat sonra hükümsüz kalıyor.
Mesut ÇEVİK -
quote:
Orijinalden alıntı: memati91
Bugüne kadar bir sorun yoktu hatta dün gece bile dizi izledim ama bugün ne olduysa hangi siteye girdiysem diziler açılmıyor youtube vb yerlerde video izleyebiliyorum flash player yüklü dun geceden bugüne ne olmus olabilir dizi izleyemiyorum
Dizilerin yüklendiği siteler engellenmiş durumda acaba proxy ile girincede aynı durumla karşılaşıyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMisAte
İnternet sansürü olarak anılan düzenlemede TİB Başkanı, site kapatılsın dese de hakim onayı alınamazsa karar 48 saat sonra hükümsüz kalıyor.
Mesut ÇEVİK
Kapatılmak istenen site için hakim onayı çocuk işi. Fazla takılmayın bu karara. -
Daha Yasa onaylanmadı ki AKK kaynaklı olabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X