Şimdi Ara

İnternetten alışveriş yapacaklara ön uyarı( başıma gelen sıcak olay)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel Netflix hesabıma girip komedi şovlarını izleyip uyuma hazırlığında idim. Tabletimden uygulamaya girince tekrardan oturum açmamı istedi. Oturum bilgilerimi yazınca böyle bir e-postanın kayıtlı olmadığını söyledi. Şifremi yenile dediğimde aynı uyarıyı verdi. Kontrol etmek için mail adresime girdim ve ne göreyim. 3 saat kadar önce Venezuela'dan hesabıma giriş yapılmış. Önlemek için geç kaldım. Yarın sabah müşteri hizmetlerini arayacağım. İçim rahat çünkü ödeme kısmını doldur harca mantığı ile kullandığım Enpara ile yapıyorum ve kartta Netflix üyelik ücreti kesilmeden önce yatırıyorum parayı. Hemen kartın alışveriş limitini 1 liraya çektim.

Özet ile; internetten alışveriş yapar iken ya sanal kart yada Enpara tarzı kart kullanmak güvenlik için önemli

GÜNCELLEME: Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hemen yardımcı oldular ve hesabımı geri aldım. Hesabımı alan kişi iki film izleyip yarıda bırakmış. Herkese iyi günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 12 Aralık 2018; 10:36:15 >

• Guzel bilgilendirme olmus tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Hemen yardımcı oldular ve hesabımı geri aldım. Hesabımı alan kişi iki film izleyip yarıda bırakmış Herkese iyi günler dilerim
  • Ben elemanın nasıl çaldığını merak ediyorum ne zekalad var be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.