Şimdi Ara

internetten alışveriş korkusu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben internetten alışveriş korkusunu atamadım üstümden, acaba siz de korkuyor musunuz? Bence bir kredi kartı şifreleri ve vb. şeylerin numaraları daima çalınmaya devam edecek. Bence hiçbirzaman hacker lar bu konda geride kalmayacaklar. O yüzden ben şu an bilgisayara bu konuda güvenmediğim gibi , geleceğin de birşeyler getireceğinden şüpheliyim. Yeterki adamın niyeti bozuk olsun.

Bi de şöyle birşey duymuştum, küçük bir hesap oluşturuyormuşsun ve bu hesaba yatırdığın para kadar alışveriş yapılabiliyormuş. Aslında kafama yatan yalnızca bu olay, diğer yöntemlere hiç güvenmiyorum. Kredi kartlarından nefret ederim ve yok zaten diyenler için bence çok uygun görünüyo butür şeyler...

Özellikle bu tür sitelerin güvenlik kaliteleri de beni ilgilendirmiyo. Bence bütün kilitler açılabilir, özellikle işin içinde BİLGİSAYAR varsa! Ve bilginin çok hızlı paylaşıldığı bir yüzyılda yaşıyorsak bence anca maddesel önlemler işe yarabilir, verdiğim örnekteki uygulama gibi...BUNUN HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? SİZLERDE İNTERNET ORTAMINA ADINIZI BİLE YAZMAKTAN ÇEKİNİYOR MUSUNUZ?

• Kısaca Hayır.Ben şahsen korkmuyorum.şimdiye kadar defalarca kez internetten alışverişim oldu ve Allah'a şükür bir sorun yaşamadım.Tabi alışveriş yaparken dikkat edilecek hususlar var.genel olarak güvenilir ve bildik sitelerden alışveriş yapmak gerekli gerçek kredi kartı yerine internette alışveriş için tasarlanmış sanal kredi kartı kullanılmalı.Tabi bunun için birde internet bankacılığınız olmalı ki kolayca kontrol edebilesiniz.yani hesabınıza girip gerçek kredi kartınızdan sanal kredi kartınıza harcamak istediğinz gerekli olan rakamı aktarabilmeniz gerekiyor.Bu şekilde yapılan bir alışverişin riski çok az.Gerçek kredi kartınızın numaralarını yazmak gerçekten tehlikeli internette.
  • Ya da düşük limitli bir kartı bu işe ayırmak da çözüm olabiliyor.
  • Bonus'un sanal kartı tavsiyedir...
  • sanal kartlar var woodpecker'ın dediği gibi..
    ben de çok alışveriş yaptım...desem yalan olur ama bayağı bi yaptım :)
    üstelik kimi zaman normalden ucuz oluyor...
    ben adımı yazmaktan bile çekinmiyorum (saçma bi cümle oldu ama :)
  • tanınmış sitelerden yapıldığı sürece bir sorun yok bence. sanal kart olayı en garanti iş zati
  • Ben hayatta yapmam sanal manal ne o öle param varsa giderim kendim alırım paşa paşa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • caizmi değilmi korkusu yaşıyorsunuz hala ...
  • korku yaşıyorsan sanal card kullanman önerilir
    ancak ben hepsiburda.com ve baskuda.com dan alışveriş yaptım ayrıca turkcellin web sitesinden telefon faturamı da ödedim. şimdiye kadar hiç bi sorunla da karşılaşmadım..
  • ben de hepsitamburadayokordadeğilheorada.com ve yidefiks.com dan aldım..
    hiçbi sorun da çıkmadı
  • yapcaksan alışverişi internetten,
    değiştirceksin şifreni hemen,düşmeden...

olmuşmu bea?
  • ay çok korkuyorum...
  • Dostum korkulacak bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan0895

Dostum korkulacak bir şey yok.

Niye hortlatıyon konuları lae.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tarihte açacaktın bi e ticaret sitesi tamamdır.
  • hortlatıyorlar efenim, durduramıyoruz

internetten alışveriş halen tehlikeli, önlemimizi alıyoruz yapıyoruz, çare yok.
    zamanında @powerstorm doğru tespitte bulunmuş.
  • 2002 ne la hortçu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.