Şimdi Ara

İnternetten Alışveriş Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil internetten alışveriş yapmam gerekiyor fakat bilgisayarımda virüs olma ihtimali çok yüksek kartın limitide baya var riske girmek istemiyorum önericeğiniz bi çözüm yolu varmı aklıma hiç bir şey gelmiyor ve 45 dakıkam kaldı 45 dakıka ıcınde yapmam lazım çok acil yardımınıza ihtiyacım var ????

• Ubuntu kur. En fazla 20 dekke. Zaten görüyor internet kartını filen. Sonra da zaten alışverişini yaparsın.

Ubuntu'yu indirene kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidy

Ubuntu kur. En fazla 20 dekke. Zaten görüyor internet kartını filen. Sonra da zaten alışverişini yaparsın.

Ubuntu'yu indirene kadar

tam olarak ne işe yarıyor bu ubuntu hocam kusra bakma cahilliğime ver
  • ubuntu bambaşka bir işletim sistemi sen onu boşver alışverişini yap . senin telefonuna tek kulllanımlık şifre gönderiliyor ve onunla alışveriş yapıyorsun. yani eleman bu bilgilere ulaşsa bile tek kullanımlık zaten . yenisi için telefonuna mesaj yollasa sana gelen mesajı nerden bilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

ubuntu bambaşka bir işletim sistemi sen onu boşver alışverişini yap . senin telefonuna tek kulllanımlık şifre gönderiliyor ve onunla alışveriş yapıyorsun. yani eleman bu bilgilere ulaşsa bile tek kullanımlık zaten . yenisi için telefonuna mesaj yollasa sana gelen mesajı nerden bilecek

bu tek kullanımlık şifre için ne yapmam gerekiyor ?
  • team viewer ile bilgisayıma bağlanıp yapabilirsin istersen mac kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayNNite

quote:

ubuntu bambaşka bir işletim sistemi sen onu boşver alışverişini yap . senin telefonuna tek kulllanımlık şifre gönderiliyor ve onunla alışveriş yapıyorsun. yani eleman bu bilgilere ulaşsa bile tek kullanımlık zaten . yenisi için telefonuna mesaj yollasa sana gelen mesajı nerden bilecek

normal şekilde hiçbir sorun yokmuş gibi alışverişini yap. sürecin sonunda bu onayı isteyecek senden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

normal şekilde hiçbir sorun yokmuş gibi alışverişini yap. sürecin sonunda bu onayı isteyecek senden.

tamamdır dostum teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamamdır dostum teşekkürler

hatta bu olaya 3d secure deniyor istiyorsan araştır.

• Yav ben internetten defalarca alışveriş yaptım, laptop'ımı bile internetten aldım, genelinde öyle bir uygulama yoktu. Bankadan mı kaynaklanıyor nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.