Şimdi Ara

İnternetten akü almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Probat 75Ah akü aldım, alalı 2 ay olmuyor. Yiğit Akü garantili, daha bir sıkıntısını görmedim. İnternetten alırsan mantıken ve güvenlik gerekçesiyle şarjlı gelmemesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlkn -- 4 Nisan 2020; 16:22:3 >
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Şarj aleti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah ilk defa 14 yıl dayanan akü duydum.

İnternetten alınan akünün herhangi bir işyerinden alınan aküden tek farkı daha ucuza daha iyisini alabiliyor olmanız. Değişimi ise en basiti. Herhangi bir oto elektrikçisine gidiyorsunuz eski aküyü verip yenisini taktırıyorsunuz.
    Ha şu var, 5-6 ay önce n11 de bir satıcı, müşterilerine ptt kargo kodu verip, araçtan çıkan aküyü kendisine geri gönderene 60 TL para iadesi yapıyordu mesela. Derseniz ki ben uğraşırım, sanayide cüzi bir ücrete aküyü kendiniz taktırıp, eski aküyü de yine sanayide bir parçacıya yada elektrikçiye satabilir veya internetten alışveriş yaptığınız satıcıya geri gönderebilirsiniz.
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    ACDelco, Optima geçmişte kullanıp memnun kaldıklarım. Şu an piyasada olup olmadıklarını bilmiyorum.
  • Sulu aküde, fiyat farkı çok değilse bayi tercih edilmeli ve yeni üretim olmasına dikkat edilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aposentr

Ben kasım ayında varta agm akü aldım, sanayide eskiyi iade etmek koşulu ile 1000 in altına bulamazken netten 900 e eskiyi iade etmeden aldım, eskiyi de 70 liraya sattım, elektrikçiye de 30 lira verdim.
    Apaydın oto diye aratırsanız en uygun fiyay genelde onlarda, birde çok ilgilerdi, tavsiye ederim
    Tam ben de yazacaktım geçen hafta n11 den apaydindan aldım indirim kuponu kredi kartı kampanyasıyla yerli orta kalite akü parasına geldi bosch

• pilotaFerrari kullanıcısına yanıt
    Eski akü zaten 100 lira eder. Herhangi bi akücü seve seve alır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C.McRae kullanıcısına yanıt
    Eyv. 2002 model arabanın aynı kullanıcısıyım şimdilik orijinali hariç 1 akü aldım onu da elektrikçi den aldım hiç memnun kalmadım standart akü alacağım sulu mu kuru mu bilmiyorum ama sağolun dikkat ederim.

• Sarjsiz akü diye bir şey yok artık hepsi fabrika şarjlı gelir yeni olması 3 5 aydan fazla rafta kalmamış olması yeterli.aku değiştirmek evde ampul değiştirmenin 1 level üstüdür sanayiye elektrikciye gitmeye gerek yok yazın YouTube a bin tane video çıkar donanimhaber otomobil forumuna giren biri o kadar ilgili olmali

• Aldım suyu akmış geldi, aracıma o şekil taktım bir gün sonra çalışmadı, Petlas bayiine götürmem söylendi şarja baglattim bir gün durdu aracıma taktım 1 hafta sorun aynı sorun devam etti, bayiiye bıraktım sağolsun Akdeniz bölge sorumlusu bir beyefendi sorunu çözdü ve bana yeni paketinde bir akü verdiler. President markadan bahsediyorum. Neden iade etmedim en başta bilmiyorum basiretim bağlandı sanırım ama sorunum çözüldü 😂😂

• akü değişimi olacaktı, sanayiye gittim. sağdan soldan fiyat aldım. pazarlık aşamasında eski aküyü ne kadara alıyorsunuz vs sorular sordum. esnaflar ağzını yaya yaya "onları zaten almak zorundayız ücretten düşmiyoruz" minvalinde laflar edip üstüne üstlük üretim tarihi 1 yıl önceki aküleri satmaya çalışınca bende sigortalar attı.

internete girdim, varta 52 amper akü buldum. üstelik üretim tarihi değil 6 ay-1 yıl, daha 1.5 ay önceydi. fiyat olarak da eski aküyü vermeden bile sanayiden daha ucuzaydı.

akü kargodan gelince(tapaları kapalı geldiği için yolda suyu akmıyor) kendim değiştirdim. çok da kolay oldu hem akü sökülmüşken silecek su deposunu söküp temizleme fırsatı buldum.(akü sökmeden çıkmıyor). eski aküyü de yoldan geçen hurdacıya verip hediyem olsun dedim. maksat geri dönüşüme girsin.

demem odur ki; bizim kaskafalı esnaf burnundan kıl aldırmadıkça daha çok ağlar. onlar sayesinde akü değiştirmeyi öğrendim üstüne üstlük onların uğraşmayacağı kadar temiz işçilik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 5 Nisan 2020; 0:12:42 >

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık. İyi yapmışsın. Nerede bir yuva yamyam var sanayiyi mesken tutmuş. Önceki akü değişiminde akü demirini çaldılar 10 liralık bir şey. Almadım öyle duruyor. Onu hurdacıya satıp kar edecek işte. Bu kadar adi insanlar.

• İnternet %20/30 daha uygun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi esnafının kalitesi çok düştü çoğu vurgun peşinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • presidet marka akü aldım 72 amper megane 2 için. Şarjlı gelmişti. Eski aküyü aldığım yere ücretsiz kargo ile gönderdim 40tl iade yaptılar. Aküyü 270 liraya almıştım, iade ile 230 a geldi 2 haftadır takılı şuana kadar sorun yok.

• Elektrikçi arkadaşım vardı para almadım cam kaldırma modülü almıştım bedavaya taktırdım ödeşmiş olduk
  • 2 Yıl filan gitmez akü min 4 5 yıl hatta babamların araç hep yatmasına rağmen 7 yıl götürdü.
    Parayı yabancı mallara bağlamayın,sonra ülke neden gelişmiyor,yiğit,inci,mutlu bunlar kendilerini ispatlamış ürünler,ve ihraç ediliyor heryere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3 CSL

2 Yıl filan gitmez akü min 4 5 yıl hatta babamların araç hep yatmasına rağmen 7 yıl götürdü.
    Parayı yabancı mallara bağlamayın,sonra ülke neden gelişmiyor,yiğit,inci,mutlu bunlar kendilerini ispatlamış ürünler,ve ihraç ediliyor heryere.
    Valla benimki yiğit. 4 yıl oldu sal beni gideceğim diyor. Aküler de ucuz olsa, maşallah 5oo den aşağı ağız açan yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.