Şimdi Ara

İnternetteki PSU hesaplama siteleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar internetteki sisteme ne kadar PSU gerektiğini ölçen siteler abartılı sonuçlar mı verşyor yoksa normal mi? çünkü bir hesaplıyım dedim gtx780 sli ve 4930k yazdım ve işlemci overclock yaptım 1475W dedi. doğrumudur bu?

psn: fatihkayacioglu
  • fatihkayacioglu kullanıcısına yanıt
    :A:FA:F: 1475 mi heralde buz dolabı ile çamaşır makinasını takıcaz

Orijinalden alıntı: pegasus1881

buyuk cogunlugu yanlıstır fazla cıkarırlar yazdıgınız sıstem ıcın gercek 800-850w yeterlı olur

fazla çıkartmalarının nedeni daha yüksek psu satmak değil mi?

• pegasus1881 kullanıcısına yanıt
    +1
    850w +80 bir psu işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProDecTive

+1
    850w +80 bir psu işinizi görür.

zaten ben bilgisayarı şimdi almıycam bir kaç ay sonra alıcam da psu hesaplama sitesine bir gireyim dedim bu kadar güçlü psu istedi bende size bir sorayım dedim bu kadar gerekirmi diye sonuçta 1475W

• yenın donanımlar nıspeten daha az elektrık harcayıp daha verımlı oluyorlar artık o sıtedekı guc verılerı guncel degıl halıyle fark cogalıyor bırde guvenlık amaclı pay kısmını cok abartıyorlar o yuzden alakasız sonuclar cıkıyor tavsıyem sıstem ıcın kullanacagınız kartın sıtesındekı onerılen gucu baz alın daha gercekcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 20 Eylül 2013; 21:51:09 >
  • guru 3D.yi takip edin. Çok iyi bi site.
  • peki arkadaşlar benim bir planım var şimdi bir pcmi toplarken titan almak ve zaman geçiğ titan ucuzladıkça üzerine 2.,3. ve 4. ekleyip sistemin son halini vermek. zaten 4-way sli tamamlayana kadar 5-6 yıl geçer ve çok da kral bir sistem olur. zaten 6-7 yıl içinde yaş olucak 23-24 daha o vakitten sonra bilgisayardan crysisi ultrada açsın diye birşey beklemem o zamandan sonra zaten oyun oynasam bile konsol alır onda oynarım pc ile uğraşmam. bu yüzden size 2 sorm var. titan 4-way sli kaldırabilecek bir psu söylermisiniz?. ikinci soru da 4930k sıvı soğutmalı ile oc yapılırsa titan 4-way sliyi besler mi yoksa darboğaz olurmu?

• Sana fazla söylüyor bana da az söylüyor.Hd 7870 + Fx 6100 e 450 watt psu yeter diyor ama forumdakiler 600 watt al demelerine rağmen ben 500 watt psu ile kullanıyorum.Ne iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Sana fazla söylüyor bana da az söylüyor.Hd 7870 + Fx 6100 e 450 watt psu yeter diyor ama forumdakiler 600 watt al demelerine rağmen ben 500 watt psu ile kullanıyorum.Ne iş

bu da farklı birşeymiş belkide farklı sitelerden bakmışızdır ondandır

• hayal kurmak guzeldırde senınkı matıklı bır hayal olmamıs tıtan 4way slı ıcın kasanda anakartında buna uygun olmalıdır bunlar bıle baya bır para demek ayrıca 5-6 sen sonra tıtan quad slı emın ol yapmassın gtx 285 gtx 480 3way- quad slı yapan varmı hıc mesela
    o yuzden fantezı olmus senınkı amam hadı cevap olsun bu psu ısını gorurhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-strider-1500w-80-plus-silver-moduler-guc-kaynagi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 20 Eylül 2013; 22:35:27 >

Orijinalden alıntı: *666*

hayal kurmak guzeldırde senınkı matıklı bır hayal olmamıs tıtan 4way slı ıcın kasanda anakartında buna uygun olmalıdır bunlar bıle baya bır para demek ayrıca 5-6 sen sonra tıtan quad slı emın ol yapmassın gtx 228 3way quad slı yapan varmı hıc mesela
    o yuzden fantezı olmus senınkı amam hadı cevap olsun bu psu ısını gorurhttp://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-strider-1500w-80-plus-silver-moduler-guc-kaynagi.html

öyle mi dersin hocam? ben parça değiştirmek yerine üzerine eklemek istiyorum o yüzden öyle demiştim. ama olmaz mı diyorsunuz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.