benim murderer dı. ilk kez cs oynarken kullanıyodum. hatta ***MuRDeReR*** böyleydi tam olarak. şimdi bakınca yıldızlar büyük küçüklü yazmalar fln çok çocukca geliyor, zaten çocuktum o zmnlarda hatta dh nickim de ilk AcHeRoN du sonradan aşırı rahatsızlık duyduğum için değiştirdim şimdiki haline
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
benim murderer dı. ilk kez cs oynarken kullanıyodum. hatta ***MuRDeReR*** böyleydi tam olarak. şimdi bakınca yıldızlar büyük küçüklü yazmalar fln çok çocukca geliyor, zaten çocuktum o zmnlarda hatta dh nickim de ilk AcHeRoN du sonradan aşırı rahatsızlık duyduğum için değiştirdim şimdiki haline
quote:
Orjinalden alıntı: acheron
eheh aynen *-*- falan yazardım büyük harflerle msnde çeşit çeşit ikonlar falan
quote:
Orijinalden alıntı: dersolad
akıllı bıdık
RaPPeRBoY10 xD
kahrolası_zenci
hatta ilk msnde öyleydi.kayrolasi_zenci@hotmail.com
::problemchild::
quote:
Orijinalden alıntı: Canér
RaPPeRBoY10 xD
Alıntıları Göster
Darth Revan.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurayranci
Alıntıları Göster
Kafkasyali_652
quote:
Orijinalden alıntı: ugurayranci
Alıntıları Göster
1mmortaL dı halada 1mmortaL değiştirmeyi düşünmüyorum 10 yıldır içime işledi nick :P
quote:
Orijinalden alıntı: LoveU4ever
1mmortaL dı halada 1mmortaL değiştirmeyi düşünmüyorum 10 yıldır içime işledi nick :P
Alıntıları Göster
sro123123 fake olarak DH ye üye oldum
quote:
Orijinalden alıntı: älg
sro123123 fake olarak DH ye üye oldum
Alıntıları Göster
riquelme087
emrex3535
quote:
Orijinalden alıntı: giveup!
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
KONYALI
Ama üye değildim.Blogcuda mesaj yazarken bunu yazardım altına.