Bildirim
internette yavaşlama var help
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
adaware se yükleyip bi tarama yap bilgisayarda.yavaşlık bendede var. virüs programı kullanıyorsundur.emin değilim ama bence bunlar zararlı değil.
-
Bilgisayarını tarattır....
Olmassa FORMAT... -
beyler ilginiz için saol ama benim amacım format atmadan internetimi hızlandırmak ii günler -
Eğer 256mb ram'İn var ise ve kaspersky gibi yuksek performans ısteyen bir virüs programı kullanıyosan pc'de olsun nette olsun bayaa bır yavaslama olur. -
valla üstad başta yavaş olsaydı
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam
bunu önerirdim ama şimdi buyuk ihtimal arkadaşların dediği gibi virüs veya virüs programındandır diye düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X