Şimdi Ara

İnternette sürekli sorun var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunun da neden kaynaklandığını bilmiyorum.TTnet e kaç kere arıza kaydı verdim.Hep sorun çözüldü diyorlar ama hiç çözülmedi.

Ara sıra internete girebiliyorum.Modem Zoom 5510B USB modem. İnternet olmadığından kastım modemde sadece power ışığı yanıyor.İnternet hattı geldiği falan yok.TTNet santralde arıza yok dedi.121 e arıza kaydı verdim.Orada da sorun çözülmüş müş.Ne yapayım ben ???

• kablolarını kontrol et
  • Kabloları oynatınca bir sorun çıkmıyor.Yani kablolarda sorun gözükmüyor.
  • ilk olarak bu tip sorunlar için gittigim modemlerde genelde sorun kablodan çıkıyor ilk olarak kabloyu en kısa noktadan ve bölücüyü iptal ederek deneyin modem i yeniden kurmayı biliyorsanız resetleyin ve bölünme noktası kablonun ilk noktası olmalı sorun belki modem i resetlediniz yada bazen olabiliyor elektirik fişini tak çıkardanda yapabiliyor modem bilgisayar ı görmüyordur yani modem yazılımınız yeniden yüklenmesi gerekebilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 24 Temmuz 2007; 18:14:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakerrulezzz

Kabloları oynatınca bir sorun çıkmıyor.Yani kablolarda sorun gözükmüyor.

kablolarda sorun olup olmadığı kabloları pandikleyerek ortaya çıkmaz.
    gidersin yeni kablolar alırsın takarsın eğer sorun devam ediyorsa kabloların sağlamdır.
    sonra splitter denersin
    sonra modem ayarlarını
    sonra modem firmwire sini
    sonra modemi başka modemle değiştirip denersin
    sonra garantiye yollarsın
  • telefon kullanmıyorum hattı sadece internete girme amaçlı kullanıyorum.Dolayısıyla splitterla falan işim olmuyor.

Yanlız anlamadığım adsl olmadığı zamanlarda da telefonu takıp kontrol edince çevir sesi geliyor.Kopma sorunundan kastım genellikle de gece daha fazla kopma sorunu oluyor.Modem disconnected değil "IDLE yani boşta" uyarısı veriyor.Yani adsl hattı gelmiyor.Modemden(modem usb/fişe takılan türden değil) olduğunu sanmıyorum çünkü yaklaşık 2 yıla yakın kullanmaktayım.

Ayrıca bazen bilgisayarı açtığım zaman da hat gelmiş oluyor.Daha sonra bağlanmayı isteyip numara çevirince hata veriyor ardından tekrar no. çevirince "çevir sesi yok" diyor.Ama tel. hattımda çevir sesi var.

Telekomdan sorun yok mudur mu diyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda aylardır olan sorun
    4 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.