Şimdi Ara

İNTERNETTE SESLİ GÖRÜŞME YAPABİLECEĞİM BİR PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internette sesli görüşme yapabileceğim bir program arıyorum , yalnız bir kaç sorun var bilgisayarım p2 ve 128 ram var sp2li winxp kurulu makine baya zorlanıyor ,skype ı denedim gerçekten ses kalitesi süper ama sürekli 4-5 kb upload yapıyor ve %50- 80 işlemci kullnıyor yani makinayı baya zorluyor...
    Bildiğiniz benimki gibi bir makinayı zorlamayan ses kalitesi güzel bir program varmıdır?
    teşekkürler.

Not: msn messenger (7.0)ve yahoo messengerı (6.0) denedim, yahoo nun ses kalitesi çok kötü ve ikidebir bağlantı kesiliyor.msn messengerda ise skype kadar ses kalitesi iyi olmasada idare eder ama aynı sorun ondada var ikedebir bağlantı kesiliyor, gerçi bu ikisini son sürümlerini denemedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

sen ramini büyüt dostum, 128 mi kaldı piyasada

Bildiğin bi program varsa yaz yok bilmiyorsan cevap vermekte istemiyorsan buraya saçma sapan şeyler yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trman -- 13 Kasım 2005, 3:21:18 >

Orjinalden alıntı: trman

Arkadaşlar internette sesli görüşme yapabileceğim bir program arıyorum , yalnız bir kaç sorun var bilgisayarım p2 ve 128 ram var sp2li winxp kurulu makine baya zorlanıyor ,skype ı denedim gerçekten ses kalitesi süper ama sürekli 4-5 kb upload yapıyor ve %50- 80 işlemci kullnıyor yani makinayı baya zorluyor...
    Bildiğiniz benimki gibi bir makinayı zorlamayan ses kalitesi güzel bir program varmıdır?
    teşekkürler.

Not: msn messenger (7.0)ve yahoo messengerı (6.0) denedim, yahoo nun ses kalitesi çok kötü ve ikidebir bağlantı kesiliyor.msn messengerda ise skype kadar ses kalitesi iyi olmasada idare eder ama aynı sorun ondada var ikedebir bağlantı kesiliyor, gerçi bu ikisini son sürümlerini denemedim.

dostum şu an piyasada bu tarz programların başını çeken skpe ve msn dir....fakat dediğin gibi makinan biraz düşük yani büyük bir ihtimal işlemci ve ram yetersiz geliyordur...ayrıca xp içinde en az 256mb ram e ihtiyaç duyar ...Denetim masası /sistem/gelişmiş /performans/ayarlar/En iyi performan için ayarla seçeneğini secip Ram den biraz tasaruf edebilirsin...bu şekilde bi dene ...işine yarayabilir...
    | INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |

• TAM ARADIGINI BULACAKSIN
    ''GOOGLE TALK''
    MUTLAKA DENE BILGISAYARI HIC KASMIYO DESEM YERI VAR
    MUHTESEM BEN MSN,DE CAM ACIK SESI KAPATIP GOOGLE TALK'DAN KONUSUYORUM
    DENE VE HABER VER
  • quote:

Orjinalden alıntı: trman

quote:

Orjinalden alıntı: foxrun27

sen ramini büyüt dostum, 128 mi kaldı piyasada

Bildiğin bi program varsa yaz yok bilmiyorsan cevap vermekte istemiyorsan buraya saçma sapan şeyler yazma.

kızmaya gerek yok arkadaş doğru söylüyor hakarette etmemiş.ram artır
    xp+sp2 zaten mevcut ramini kullandığı için sana birşey kalmıyor
    ram yetmediği için makina kasar bir çok uygulamada
    en azından bir 128 daha taksan ferahlar makinan ben p2 350 /256 ramle sorunsuz skype kullanıyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.