slm arkadaşlar online radyo dinlerken aşırı hızlı çalıyor ve anlaşılmıyor ne yapmam lazım acaba
arkadaşlar bu sorunumun cevabını bilen yokmu
winamptan mı dinliyorsun? sorun dinlediğin programdada olabilir radyo kanalındanda olabilir bazen kafayı bozluyorlar
hayır winamptan dinlemiyorum,herhangi radyo özelliği olan veya online müzik dinleme özelliği olan bir siteye girsem bile aynısı oluyor ,yani şarkılar eski teyblerdeki ileri sardırır gibi hızlı hızlı çalıyor
hala bi sonuç alamadım arkadaşlar
seninki nie oldu bilmiyorum ama ben bi proğram yüklemiştim speed die bilgisayari hizlandiriyormuş görem..müzik dinlerken cok hızlı çaliyordu eğer sendede o proğram varsa kaldır
hayır kardeş baktım öyle bir pro da gözükmüyor pc de
Windows Media Player'ını aç, Görünüm>Geliştirmeler>Geliştirmeleri Göster'i tıklayın (eğer yanında çentik varsa zaten gözüküyor demektir) Resimde işaretli ok işaretine tıklayarak Yürütme Hızı ayarlarını bulun ve Normal'e tıklayın, düzelmeli.
http://www.understation.net/pop-up_radio/
Bide bunu dene
başka bi programdan dene bide bende sorun yok walla ama kotamı sömürüyo
Kota sorunu olanlar AAC streamları tercih etsin. 48kbit ile CD kalitesine yakın ses alırsınız.
link war mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme