Şimdi Ara

İnternette Kotaya Hayır! Türk Telekom'un Kelime Oyunları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.939
Cevap
168
Favori
373.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1415 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok iyi gidiyoruz her şey için sonsuz teşekkürler.
    @Taylor Gang imzaları ekledi ve ilerdede güncellenecektir imzamıza koyalım biraz daha yayılmada katkısı bulunsun :)
    Ben elimden gelen forum/sosyal mecralarda yayıyorum sizlerde aynı şekilde yaparak bir düzenlemeye gidileceğini umuyorum.
    Yalnız,
    Burda söz konusu olan tüm halkın menfaati lütfen hakaret etmeden saygılı bir şekilde realist olarak görüş belirtelim.
    Tekrardan teşekkürler
  • Ben napayım? Verdikleri max hız 4mb. AKK olunca 3mb oluyor. Bir de arayıp üstüne para verin AKK limiti artsın diyorlar.Ben de dalga mı geçiyorsunuz deyip anlatınca tamam deyip kapatıyorlar. Bütün adaletsizlikler bu ülkede toplanmış sanki. 20 mbit alan da benle aynı para ödüyor...
  • @fatihburak95
    Önerin için teşekkürler dostum yazı fontunu kalınlaştırıp büyüttüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jetway

    Türkiye internetle hatırladığım kadarıyla 2000 de yaygın olarak tanıştı.
    Altyapı yeni yeni kuruluyor Avrupa ülkelerinden örnek vermek birşeyi değiştirmez 1 asır önümüzdeler.
    Sizin bu kafayla devam etmeniz farkı kapatmamıza yardımcı olmuyor oyun bağımlılığından kurtulmalısınız.

    Beni tanimadan etmeden oyun bagimlisi gibi laflar kullanma senin aklini alirim sincap, senin gibi enayilere akk mustehak hakkini aramayi bilmeyen ezik birisin ve hakkini arayan insanlarada laf soylemezsin o internetin parasini onlar veriyor ister porno indirir ister oyun indirir sen kimsin lan karisiyorsun millete burda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kısa sürede 10bin olabilirsek, haber sitelerine de verebiliriz kampanyayı ki dikkatlerini fazlasıyla çekecektir.
  • bu kampanya ekşi, inci veya diğer sözlüklerde de yayınlanırsa 5 bini de geçer.
  • Olm böyle şeyler yapana kadar Akk'sız internet alın, keyfinizi yaşayın. (32Mbit Akk'sız Aylık 110 TL TurkTelekom Forever.)
  • İmzaladımda değişen bir şey olmıyacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @remiles01
    İnci,ekşi,uludağ gibi sözlüklerde üyelikleri bulunanlar oralardan da destek olabilir mi arkadaşlar?

    Ümitsizliğe kapılmayın tasalanmayın arkadaşlar. Çabalamanın karşısında duran dağ yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cooka Coola -- 31 Mayıs 2015; 1:49:35 >




  • Konudaki Trollere aldırış etmeyin beyler.

    Akk saçmalığından rahatsızsanız( Olmama ihtimaliniz cok az ) verin imzanızı. Birşey değişmese bile en azından denedim dersiniz.
  • İmzalıyorum ama ttnetin tek sorunu akk değil, köklü bi değişme gerekir onu da yapmazlar.

    Sorunlarıda sıralıyorum, sıkılmayanlar okuyabilir :)
    -Önceden en düşük hız 8 mbps'di, şimdi ise 16 mbps oldu tabi bunun fiyatını da faturaya zorla işlediler. Bana gelen hız ise 12-13 mbps. gelelim asıl soruna. bulunduğum yerdeki dandirik internet altyapısından dolayı hızım 8 mbps'i geçince (santral çıkışı 8 mbps) daha google'ı açarken internet kopuyor. müşteri hizmetlerini arıyıp hızımı 8 mbps'e düşürtmem gerekiyor. düşürdüğümdede bana gelen hız 6-7 mbps civarı oluyor. ha tabi bide her ayın başında aynı şeyi yapmam gerekiyo çünkü hız kendi kendine tekrardan santral çıkışı 16 mbps'e yükseliyor.
    -İnternetinizde eğer bi sorun varsa sorun asla ttnet kaynaklı değildir. Sıralamayıda iyi ezberletmişler :) DNS ayarlarını düzelt, modemi aç kapa, düzelmediyse modem bozuk ;) Tabi bilgisayarımda olmayan ama onlara göre yoktan varolup hızımı yavaşlatan virüscükleri de unutmıyım. Demekki alınan yeni bilgisayarlarda da bu virüscüklerden dolaşıyo, yada direk benim hattıma kablolarıma filan mı sızdılar acaba. Malum teknoloji gelişmiş o da olur (heralde 10 yıl sonra filan )
    -Ping'e hiçbişekilde müdahale edemezlermiş. Hatta bu sorunu modemin yetkili servisiyle halletmem gerektiğini inatla ısrar eder çok bilmişler. Ama tabi benim modemim kendi kendine canı sıkılınca pingi arttırıp iyi gününe denk gelincede düşüveriyor. Pingin yüksek olması interneti genel olarak etkiliyor (Online oyun oynamıyorum, oynayanlarınsa vay haline...).
    -Dünyanın 1 numaralı hız testi sitesi speedtest.net onlara göre son derece hatalı sonuç vermektedir. Ne gariptir ki önerdikleri ttnetin sitesinde, hız testinin sonuçlarıyla arasında 1 mbps'ten fazla fark göremedim. Ama tabi kendileri 8 mbps veriyor 1 mbps farklı olsa nolur ;) Tabi bu durumda suç yine dns'ye, zavallı modeme ve zalim virüslere atılır :)
    -Bu dediğim santral çıkışı 8 mbps olup bana 6-7 mbps gelen internet sabah 7den gece 1e kadar 4-5 mbps civarında. Nedeni ise çok abone olması ve altyapının kaldıramamasıymış. Zaten bizim internete ödediğimiz paralar daha iyi hizmet almak için olmamıştır hiçbirzaman.
    -Sorunu çözemediklerinde teknik servisin gelip bakmasını talep ettiğinizde o servis asla gelmez. Neden? Çünkü öyle bişey yok...
    -Aaa bakın aklıma ne geldi. Hangi hızda internet kullanırsanız kullanın verdikleri upload hızı 1 mbps'tir. Nedeni insanların internete video yüklemesini engellemek. Telefonumla çektiğim ve sadece arkadaşlarımla paylaşıcağım videoları (12 gb) dropbox'a yüklemek 2 gün sürdü. Bu sürede bilgisayar sürekli açık, telefonun wifi'ı kapalı, bilgisayarda videoların uploadı hariç max 1 saat internet kullandım. Ama bir de reklamlarına bakın, ITech beyefendi hayallerini gerçeğe kavuşturur




  • downloadda kalan bilgisayarın açık kalmasında harcanan elektrikten dolayı uçan milli serveti düşünün.(enerjide dışa bağımlıyız) milyonlara vurduğun zaman büyük rakam yapar bence o elektriğin her kwh'sına muhtacız. kesinlikle desteklenmesi gereken kampanya beni de yazın.

    change.org'dan da imzaladım.
  • imzaladım
  • +1 destek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zımbırtıdan kurtulalım artk yeter
  • İmzaladım umarım leyhimize sonuç çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Resurrectionn veya iyiki de imzalamışım da diyebiliriz

    Arkadaşlar konuyu baltalayan üyeleri şikayet ederseniz sizde uğraşmazsınız bizde ve her zaman susulduğu için bu kadar kötü sonuçlar doğurdu ve susulmaya gelmeyek bir noktaya geldi. Ne olursa olsun bir işe başladık ve fazlasıyla iyi gidiyoruz lütfen sakin kalın ve umutsuzluğa düşmeyin.
    Gerekli mecralarda paylaşmanız daha çok yayılmasına neden olacaktır
  • Bizim ev öğrenci evi. 3 kişi paralarımızı birleştirip 92 liraya 50mbps lik uydunet abonesiyiz. İnternette tek yaptığımız oyun oynamak ve film-dizi izlemek. Her ayın 20 sinde 250 gb kota kesin bitiyor. Kotaya lafım yokta arkadaş 50 mbps nasıl 3 mbps ye düşer ya. Dalga mı geçiyorsunuz? Ama napalım en uygun tarife bu olduğu için mecburuz. İmzamı attım umarım bir şeyler değişir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Krayir

    Bizim ev öğrenci evi. 3 kişi paralarımızı birleştirip 92 liraya 50mbps lik uydunet abonesiyiz. İnternette tek yaptığımız oyun oynamak ve film-dizi izlemek. Her ayın 20 sinde 250 gb kota kesin bitiyor. Kotaya lafım yokta arkadaş 50 mbps nasıl 3 mbps ye düşer ya. Dalga mı geçiyorsunuz? Ama napalım en uygun tarife bu olduğu için mecburuz. İmzamı attım umarım bir şeyler değişir

    En önemlisi de bu değil miydi aslında.. Mecburluk.
  • 1177 kisi olmusuz beyler. İmzami attigim zaman 144. kisiydim. Cig gibi buyumusuz, buyuyecegiz de. Bu AKK'den cok cektik, artik cekmeyelim.

    Up.

    Ulasabildiginiz herkese konuyu iletin beyler, imzalayip destek olanlar illa ki olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.