|
İnternetini Kapatmadan TurkNet'e Hızlı ve Ücretsiz Geçiş (9. sayfa)

-
-
şuan farklı bir operatörde fiber hizmeti alıyorum. Bulunduğum servis sağlayıcısında daha önce vdsl kullandığım sonra fibere geçtiğim için abone nosu 178 le başlıyor. bu sebebten turknete geçişim olmuyormuş. bulunduğum yerde portta dolu olduğu için herhangi birşey yapamıyorlar. teknoloji çağında saçma engeller yaşıyoruz
-
Benim VDSL internetim var. daha 7 ay önce Türknetliydim. şimdi tekrar türknete gecmek istiyorum bağlantı ücreti diye bişey çıkıyor. 140*6=840 tl bu durumda gecmenin bir avantajı kalmıyor . zaten benim internetim var. neyi kuruyorsunuz merak ettim840 tlye
-
Aaaa churn yapınca birde bağlantı ücreti mi ödeyeceğiz yani? Bende yeniden Türknet'e dönmeyi düşünüyordum..
-
teşekkür ederim
-
Türknet destek , ben şimdi churn ile tekrar Türknet'e geri gelsem bağlantı ücreti mi ödemem gerekiyor ? Altyapım VDSL 80mbit destekliyor. Kendi modemimi kullanıyordum , yine kendi modemimi kullanacağım. Eski abonelik bilgilerim de Türknette var ve hala geçerli abonelik işleminde fark ediyor mu/kolaylık sağlar mı?
-
Merhaba, churn yaptırdığınız zaman kurulum ücreti mevcut değil. Mümkün olan en kısa sürede süreçleri tamamlıyoruz. Sizi tekrar aramızda görmekten mutluluk duyarız. -
ARKADAŞLAR TURKNETE DİKKAT EDİN BENİ PERİŞAN ETTİ KAÇ AYDIR BUNLARLA UĞRAŞIYORUM KAFALARINA GÖRE FATURA ÇIKARIYORLAR KAPALI HESAPTAN SÜREKLİ Bİ TUTAR GELİYOR ADAMLAR BİLDİĞİN SİSTEMLİ SOYUYORLAR VE MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ DEDİKLERİ ÇOĞU OLAYLARDAN Bİ HABER BİŞEY BİLMİYOR YALAN DOLANLAR BİDE YAPAY ZEKA GİBİ AYNI CEVABI VERİYORLAR YAKIN ZAMANDA BUNLARLA MAHKEMELİK OLUCAM ÖYLE GÖZÜKÜYOR AMAN DİKKAT 3 KULLANIRSAN 5 YAZARLAR HELEKİ İPTAL ETTİR BAKALIM O ZAMAN BAŞLIYOR FATURALAR YIĞILMAYA.
-
merhaba böyle bir sorundan bahsetmişsiniz bende de aynı sorun var türknet e geçeceğim " Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. " diye bir hata çıkıyor şimdi baktığımda benimde hizmet numaram 178 ile başlıyor. bu sorunu çözebildiniz mi çözdüyseniz nasıl?
-
Merhaba, konu linki ile birlikte iletişim bilgilerinizi PM üzerinden bizimle paylaşır mısınız? Sizinle iletişime geçeceğiz. -
nedspeed e gectim onlar nasılsa yapabiliyorlar..fiyat olarakta daha uygun oldu
-
mynet
TurkNet'ten internet ücretlerine yüzde 40 zam! 499 TL'den 699 TL'ye çıkıyorhttps://haber.mynet.com/turknet-ten-internet-ucretlerine-yuzde-40-zam-499-tl-den-699-tl-ye-cikiyor-110107222501 -
Daha 2 gün önce 499-TL diye geçiş yaptım. Bu da olmaz ki...
-
Sayemde TurkNet'e geçen arkadaşlarımdan memnun kalmayan tek bir kişi olmaması hem beni mutlu ediyor hem de Turknet'in sağlam hizmetini gösteriyor :) Kötü adam pozisyonunda olmamak çok çok güzel. Turknet kullanıcısı olarak da Teşekkür ediyorum kendi adıma.
-
Biz teşekkür ederiz, keyifli kullanımlar diliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X