Şimdi Ara

Turknet'e Geçişte ₺2.500’ye Kadar Cayma Bedeli Bizden! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
6
Favori
21.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerli @TurkNetDestek Bir mahalle ve sokağa fiber getirmenizin ön şartı nedir? Yıllar önce açtığım bir talep için hala beklemedeyim. Gerçekten gerekli fiziki şartları bilirsem ona göre beklemek isterim.

• 3 gündür internet yok muhatap olup konuşacak kimse de yok arayan da yok destek birimi otomatik mesaj atıp duruyor her gün kontrol ediliyor diye. Bunların yeri yurdu nerede bir gidip görüşelim böyle iş olur mu ya. @TurkNet Destek @TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sportal -- 10 Eylül 2025; 17:46:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportal kullanıcısına yanıt

Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul

Vdsl ise bina içi dolabı kontrol edin; sizin kabloyu başka biri için işlem yaparken cız yapmış olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi Torun Center A Blok No: 74 A/89 Şişli/İstanbul

Vdsl ise bina içi dolabı kontrol edin; sizin kabloyu başka biri için işlem yaparken cız yapmış olabilirler.

Anadolu yakasında oturuyorum oraya geçeceğime iptal etsem daha iyi gibi.

• Tercihlere karışmıyoruz.  

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

akıyor reis 100 mbps dediler müdür'ün kendine sakladığı tarifeyi verdiler 20:00 ile 23:55 kadar 700 mbps düşüyor oda normal heralde ?

ilk 399 tl bir ayda bedava olsa 4 ay iyi değil mi ?

Turknet'e Geçişte ₺2.500’ye Kadar Cayma Bedeli Bizden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 10 Eylül 2025; 19:34:19 >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt

Oldukça iyi. Bireysel ev interneti mi; metro mu bu?

bireysel tabi ki metro kim para verecek zaten fiberi kendim çektirdim.

Yayıncılık, sponsorluk gibi bir durum var mı? Acaba pilot çalışma mı ya da kendin çektirdiğin için bisnıs durumu mu? 

Hiçbir kendim için yaptım Eskiden Turk Telekom da çalışıyordum sistem cihazlarına hakim olduğum için nasıl kısıltma yapıldığını biliyorum 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 10 Eylül 2025; 19:58:8 >

O zaman durum başka; hayırlı olsun. 

teşekkürler

• sportal kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz? Hizmetinizi kontrol edeceğiz.
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, GigaFiber dönüşüm süreçleri talepler, yatırım, planlama, iş sırası, yoğunluğu, izin ve prosedür gibi birçok etkene bağlıdır. Web sitemiz üzerinden talep ilettiyseniz ek bir işlem yapmanız gerekmiyor. Altyapı ekibimize iletebilmemiz için adres ve iletişim bilgilerinizi DM üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz. Adresiniz ile ilgili gelişme olması durumunda SMS üzerinden bilgi verilmektedir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.