Şimdi Ara

İnternetin şifresini değiştirmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir şey indirdiğim yok 2 aydır kotaya bakıyorum 82 gb ile kapamışım ayı.

Şimdi tekrar baktım 25gb diyor anlamadım gitti birisi giriyor sanırım. Benim bu şifreyi değiştirmem lazım nasıl yaparız?

• İnternet modem cd sini cdrpmma tak ve kur.Karşına menü gelecek wpa2 kablosuz ayarlar bölümünden değiştir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mizantropia

Arkadaşlar bir şey indirdiğim yok 2 aydır kotaya bakıyorum 82 gb ile kapamışım ayı.

Şimdi tekrar baktım 25gb diyor anlamadım gitti birisi giriyor sanırım. Benim bu şifreyi değiştirmem lazım nasıl yaparız?

Tarayıcınızın url girme bölmesine 192.168.2.1 yazıp enter'a tıklayın.Sonra kullanıcı adı şifrenizi girip oranın bi resmini atın.Modeminizin arayüzünü bilmiyorumdur büyük ihtimalle.
  • modeminin kitapçığında yazar.senden tarayıcı vasıtası ile 192.168.x.x adresine girmeni ve oradaki kullanıcının isim ve şifresini girmeni ister.bu kullanıcı ve şifresi kitapçıkta yazılıdır.

cdye gerek yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

modeminin kitapçığında yazar.senden tarayıcı vasıtası ile 192.168.x.x adresine girmeni ve oradaki kullanıcının isim ve şifresini girmeni ister.bu kullanıcı ve şifresi kitapçıkta yazılıdır.

cdye gerek yok yani.

benimki basit yöntem 192 başlayan interneti yapacak olsa şimdiye kadar yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

modeminin kitapçığında yazar.senden tarayıcı vasıtası ile 192.168.x.x adresine girmeni ve oradaki kullanıcının isim ve şifresini girmeni ister.bu kullanıcı ve şifresi kitapçıkta yazılıdır.

cdye gerek yok yani.

neresi basit yöntem Allah aşkına? arayüze cd ile yükleme yapılmadan giremeyen modem görsem inanacağım.

yıllardır arayüze 192 ile giriyorum.en temiz en basit yolu budur.def acc ile girer önce acc id pw değiştirir.sonra da wlan şifre değiştirir.hatta daha ayrıntılı olarak wlanı gizli yapar ve sadece kendi bağlanır.

hayır belki arkadaş bilmiyor, nedir bu "yapacak olsa şimdiye kadar yapardı" lafı?

amacın post kasmaksa onu bilemem.bana çatma yeter.

• Hacılar girdim o adrese şifre falan istedi. Modemin altında admin admin yazıyor iki yere de yazdım tekrar istiyor. Sanırım yanlış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hacılar girdim o adrese şifre falan istedi. Modemin altında admin admin yazıyor iki yere de yazdım tekrar istiyor. Sanırım yanlış.

kitapçığına baktın mı? bir de admin - password dene.kitapçıkta yazanlar olmuyorsa ve kendin değiştirmediysen eleman önce senin nete bağlanmış, sonra birilerinin zor bulduğu ama aslında kolay olan 192 arayüzünden default şifre girerek modem hesap şifresini değiştirmiş olabilir.

olmazsa modeme reset atacaksın galiba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

cdye gerek yok yani.

neresi basit yöntem Allah aşkına? arayüze cd ile yükleme yapılmadan giremeyen modem görsem inanacağım.

yıllardır arayüze 192 ile giriyorum.en temiz en basit yolu budur.def acc ile girer önce acc id pw değiştirir.sonra da wlan şifre değiştirir.hatta daha ayrıntılı olarak wlanı gizli yapar ve sadece kendi bağlanır.

hayır belki arkadaş bilmiyor, nedir bu "yapacak olsa şimdiye kadar yapardı" lafı?

amacın post kasmaksa onu bilemem.bana çatma yeter.

sen biliyor olabilirsin bende biliyorum ama bilemeyenlere bu zahmetli bir işmiş gibi basit ararlar bende en nasiti olarak cd kuracak ve iç ayaralarda basit olarak değiştirecektir.

• Modem markası verirseniz kesin çözüm verebilirim.
  • 192.168.x.x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip Hangi interneti kullanıyosan şubesine gidip sorsana ?
  • quote:

Arkadaşlar reset attım modeme daha sonra dediğiniz adrese girip admin admin yazdım girdi. Oradan bu ayarları yaptım doğru mu?

ilk başta saati falan seçtim sonra burası.

Büyük ihtimal doğru ama modem aayüzünün bi ss sini atarsan daha iyi olur
  • Doğru yapmışsınız hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarda doğru mu babalar? Çok sağ olun ne diyeyim

• quote:

Bunlarda doğru mu babalar? Çok sağ olun ne diyeyim

dediğim çıkmış sanırım, internete giren eleman arayüz şifresini de değiştirmiş değil mi

arayüz şifresini değiştirmeyi sakın unutma arkadaşım.

ayrıca wlan şifreni wpa veya wpa2 yaptın değil mi? basit şifreler koyma.saçma sapan şifre bul.örnek:

ok9uz0ldu1

öküz öldü cümleciğini rakamlarla saçma hale getirdim mesela.

bu çözüm mü? tabii ki değil.karşındaki backtrack'e hakim biri değilse rahat olabilirsin.
  • quote:

quote:

dediğim çıkmış sanırım, internete giren eleman arayüz şifresini de değiştirmiş değil mi

ayrıca wlan şifreni wpa veya wpa2 yaptın değil mi? basit şifreler koyma.saçma sapan şifre bul.örnek:

ok9uz0ldu1

bu çözüm mü? tabii ki değil.karşındaki backtrack'e hakim biri değilse rahat olabilirsin.

Sanırım

Arayüz şifresini nereden değiştireceğim ?

Birde bu değiştirme işlemlerini masaüstü pcden yapmıştım. Modem falan ona bağlı çünkü.

Şuan laptoptayım buradan da yapabilirim değil mi?

• quote:

quote:

quote:

ok9uz0ldu1

Sanırım

Arayüz şifresini nereden değiştireceğim ?

Birde bu değiştirme işlemlerini masaüstü pcden yapmıştım. Modem falan ona bağlı çünkü.

Şuan laptoptayım buradan da yapabilirim değil mi?

internete bağlı olduğun sürece telefonundan bile yaparsın hocam

arayüz şifresini nasıl değiştireceğim dedin işte şimdi öküz öldü ya

tp link arayüzünü hiç bilmiyorum hocam.karıştıra karıştıra bulacaksın veya bir arkadaş yardımcı olsun.

veya modem modelini ver, tp link sitesinde arayüz simülatörü diye bir şey buldum.oradan bulursam yazayım.

• TD-W8901G - TP-Link

Bu hocam sağ ol
  • quote:

TD-W8901G - TP-Link

Bu hocam sağ ol

ben de alıntı gelmesini bekliyorum ya

hocam senin modem için simülasyon yoktu ben de kullanım kılavuzunu baştan sona inceledim.

resimdeki yere geldiğin zaman olay bitmiştir:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.