Şimdi Ara

İnternetimi yavaş kılan ne !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen konu hakkında kesin bilgiye sahip olanlar konuşsun, 8 megabit net limitsiz kullanıcısıyım santral 2 mahalle altımızda zaten müşteri hizmetleride diyor hat değerleriniz iyi diye, 19 megabiti kaldırabilirmiş tamam buraya kadar bizde biliyoruz, modemim Huawei HG 521 (TTNet verdi 1 yıldır kullanıyorum) LAN kablosunu yeniledim Internet kablosu yeni splitter yeni, sadece telefon kablosu eski biraz oda halının altından geçiyor ordan geçiyor burdan geçiyor onu yenileyemedim ama hızı bu etkiler mi ? Hızım sabah akşam hızlı yani hızlı dediysek 6 megabit civarı, öğlenleri 1 megabit saniyede 50 kB çıldırıcam artık arıyorum virüs vardır arıyorum modem kaynaklı sorun olabilir arıyorum dns ayarlarınız otomatik mi .. böyle saçma cevaplarla karşılaşmaktan bıktım.

Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 958
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 8191
    Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 8.3
    Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 24.4
    Yukarı yönde aralık derinliği 4
    Aşağı yönde aralık derinliği 16
    Hat standardı ADSL2+
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 7
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 14
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 10.1
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 18.2
    Kanal türü Interleaved
    Yukarı yönde CRC 385
    Aşağı yönde CRC 0
    Yukarı yönde FEC 5788
    Aşağı yönde FEC 0

buyrun değerler :@
    bu arada hızımı 4e sabitlemişledi 8e çıkarttırdım yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 27 Ağustos 2012; 17:56:28 >

• up!
    Yardım lütfen.
  • Cevap: TTnet..
  • Aynı sorun bendede var sabahları yavaşlyıor 1mbps 1.5mbps oluyor pingde 70 - 80 geceleri düzeliyor ama 2 aydır çözemediler :) Hep bir bahane uyduruyorlar ama port değişikliği iste aynı sorunu yaşayan bir arkadaş öyle çözüme ulaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

Arkadaşlar lütfen konu hakkında kesin bilgiye sahip olanlar konuşsun, 8 megabit net limitsiz kullanıcısıyım santral 2 mahalle altımızda zaten müşteri hizmetleride diyor hat değerleriniz iyi diye, 19 megabiti kaldırabilirmiş tamam buraya kadar bizde biliyoruz, modemim Huawei HG 521 (TTNet verdi 1 yıldır kullanıyorum) LAN kablosunu yeniledim Internet kablosu yeni splitter yeni, sadece telefon kablosu eski biraz oda halının altından geçiyor ordan geçiyor burdan geçiyor onu yenileyemedim ama hızı bu etkiler mi ? Hızım sabah akşam hızlı yani hızlı dediysek 6 megabit civarı, öğlenleri 1 megabit saniyede 50 kB çıldırıcam artık arıyorum virüs vardır arıyorum modem kaynaklı sorun olabilir arıyorum dns ayarlarınız otomatik mi .. böyle saçma cevaplarla karşılaşmaktan bıktım.

Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 958
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 8191
    Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 8.3
    Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 24.4
    Yukarı yönde aralık derinliği 4
    Aşağı yönde aralık derinliği 16
    Hat standardı ADSL2+
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 7
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 14
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 10.1
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 18.2
    Kanal türü Interleaved
    Yukarı yönde CRC 385
    Aşağı yönde CRC 0
    Yukarı yönde FEC 5788
    Aşağı yönde FEC 0

buyrun değerler :@
    bu arada hızımı 4e sabitlemişledi 8e çıkarttırdım yine aynı.

asıl önemli olan telefon kablosu zaten hocam binaya 24-30 gibi gelen net eve gelince 8 almıyodu bi ara 7 ile takılıodum. Ekip geldi ve kablolarda dedi sorun.

Santral uzaklığına bakılırsa 20 bile alabilirsin, direk tel. kablonu yenile derim sana

• eve gelen kabloyu yenile evin içindekini yenile hala olmazsa ttnet e dilekçe ile başvur.
  • 8 mpbs kadar olan hızın esprisi bu zaten.hatlardaki yoğunluğa göre hız değişiyor.kendi ağzınla demişsin zaten,ortalama 6 mpbs ama öğle civarı 1 mpbs oluyor diye.eğer 6 ve üstünü ortalama olarak görebiliyorsan haline şükret bence.çok daha kötü durumda olanlar var çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok teşekkürler zaten ev müstakil tek bi telefon kablosu giriyor ama orası burası bantlı yırtık yani demek ki bunu değiştirmem lazım. Biraz zahmetli ama ya halının altından ordan burdan geçiyor. Neyse teşekkürler hepinize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.