Şimdi Ara

internetim yavas yardim edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ttnet 8 mbps internet hakkim var sinirsiz ve akkyi hic bi zaman asmiyorum modemim tplink w8151n fakat bir turlu modemimden verimli sonucu aldigimi dusunmuyorum. Evde 3 telefon baglaniyoruz pc vs yok baska kimsede de sifremiz yok surekli yeniliyorum sifremizi.
    İnterneti verimli kullandigimi dusunmuyorum youtubede 4 dakikalik bi videoyu izleyebilmek icin beklemem gerekiyor, dizi film vs izlemek tam bir iskence 144 boyutundaki bi filmi bile 30 saniyede bir donarak izliyorum.
    Modem hemen yan odamda aramizda bir duvar var sadece ne yapacagimi bilemiyorum
    Sizce bu yavaslik neden kaynaklaniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni sorundan muzdariptim ttnet'in en yakin merkezine giderek sorunumu belirttim,para almasini bildiklerini iyi hizmet veremediklerini anlattim hata kayidimi aldilar 1 hafta icerisinde arayirak sorunun halolduğunu soylediler o gun bu gundur internette gözle görülür hız değişiklikleri oldu 8 mbpsleri gorebiliyorum .Sizede önerim bu olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpoonieGee -- 2 Ocak 2015; 2:20:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.