Şimdi Ara

İnternetim Mesaiye Başladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yanlış yazmadım İnternetim mesaiye başladı , sabah saat 8-9 gibi geliyo akşamda yine saat 7-8 gibi gidiyo. Başka topikte bir arkadaşta yazmıştı Telekom bunu kasıtlı yapıyo diye bende aynen düşünüyorum. Telekom.

• Enteresan bir durum...
  • senin bölgedeki telekomdan birine bişey yapmadın deilmi?
  • üstteki arkdasa katılıom bişi yapmadın dimi
  • Arkadaşlar aynı seorun bendede var başkalarına soruyorum kimsede sorun yok artık modemden şüphelenemye başlamıştım. öğle arası kopuyo bağlantı ara ara bağlanıyor gidiyo geliyo sora test yaıyorum 1024 sınırsız 25 kb sonuç veriyor ne oluyor anlamadım bari bi açıklama yapsalar...
  • Yok arkadaşlar yaa güldürmeyin , ama şimdi bende şimdi tedirgin oldum .
  • porttandır.. günde 2-3 defa 444 0375 i ara...

portunu değiştirsinler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufziya

porttandır.. günde 2-3 defa 444 0375 i ara...

portunu değiştirsinler..

günde 2-3 defa
  • ADSL2 çalışmaları var ülkenin her yerinde yeni portlar açılıyor altyapı yenileniyor, kısaca 20 mb geliyor... İzmirdede internet hızları çok düştü bazen 5 kb la dosya indiriyoruz ama 20 mb gelince çok süper olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: acr

ADSL2 çalışmaları var ülkenin her yerinde yeni portlar açılıyor altyapı yenileniyor, kısaca 20 mb geliyor... İzmirdede internet hızları çok düştü bazen 5 kb la dosya indiriyoruz ama 20 mb gelince çok süper olacak

Gerçekten öyle mi düşünüyorsun

Hayal dünyasından çık!

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: acr

ADSL2 çalışmaları var ülkenin her yerinde yeni portlar açılıyor altyapı yenileniyor, kısaca 20 mb geliyor... İzmirdede internet hızları çok düştü bazen 5 kb la dosya indiriyoruz ama 20 mb gelince çok süper olacak

Gerçekten öyle mi düşünüyorsun

Hayal dünyasından çık!

Bence sen bu kadar karmsar olmaktan kurtul hayal dünyası değil gerçekler bunlar unutmaki hayaller gerçklere atılan ilk adımdr.Hayal etmek başrmanın yarısıdır.
    Edit: Harf Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 22 Eylül 2007; 23:24:37 >

• tamam açıklıyorum izmirde hızların yavaşlamasının nedeni benim

sınırsız oldumda 2 günden beri download yapıyorum son sürat makina 48 saattir kapanmadı
  • bugün benim 1 saat gitti. tam açıp sövecektim geldi geri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.