Bildirim
internetim 3-4 dk. bir kesiliyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tecrübelerimden yola çıkarak yardımcı olayım bende çok ttnetle uğraştım.Arıyorsunuz sizi avutmaya çalışıyorlar ve arıza kaydı yapıyorlar ama sizin probleminizle hiç alakası olmayan kişiler call center dakiler.Asıl işi bilenler arıza kaydı yapıldığında size servis sağlayıcınızın ilinizden interneti verdiği şebekedeki adamlar.Ben çok uğraştım ısrarlı bir şekilde ttneti arayıp duruyordum en sonunda artık şebekeden birisi ulaştı.Bana internetle ilgili bir kaç test yaptırdı ve sorunu çözmüştük.Muhtemelen int 8e kadar.Ve ttnetin hatları eğer çok yükleme yaparsa int bağlantın kopuyor.Bana en son eğer internetini istersen 8 mbit e ayarlarım max olarak dedi ama durmadan kopmalar yaşarsın demişti gerçektende denedim 1 kaç gün aynı problem devam ediyordu sonunda paşa paşa verdiğimiz paranın hakkını alamadığımızı düşünerek internet hızmı 5mbit e sabitlettirmiştim.Problem kopma vs. kalmamıştı.Eğer sorunun buysa direk şebekeden birileriyyle irtibata geçmeye çalış.
Biraz uzun oldu kusur bakma
-
quote:
Orijinalden alıntı: zBrave
Tecrübelerimden yola çıkarak yardımcı olayım bende çok ttnetle uğraştım.Arıyorsunuz sizi avutmaya çalışıyorlar ve arıza kaydı yapıyorlar ama sizin probleminizle hiç alakası olmayan kişiler call center dakiler.Asıl işi bilenler arıza kaydı yapıldığında size servis sağlayıcınızın ilinizden interneti verdiği şebekedeki adamlar.Ben çok uğraştım ısrarlı bir şekilde ttneti arayıp duruyordum en sonunda artık şebekeden birisi ulaştı.Bana internetle ilgili bir kaç test yaptırdı ve sorunu çözmüştük.Muhtemelen int 8e kadar.Ve ttnetin hatları eğer çok yükleme yaparsa int bağlantın kopuyor.Bana en son eğer internetini istersen 8 mbit e ayarlarım max olarak dedi ama durmadan kopmalar yaşarsın demişti gerçektende denedim 1 kaç gün aynı problem devam ediyordu sonunda paşa paşa verdiğimiz paranın hakkını alamadığımızı düşünerek internet hızmı 5mbit e sabitlettirmiştim.Problem kopma vs. kalmamıştı.Eğer sorunun buysa direk şebekeden birileriyyle irtibata geçmeye çalış.
Biraz uzun oldu kusur bakma
hocam estağfurullah.bizim işyeri internet paketi bu. sınırsız. 8megabit ti yanlış hatırlamıyorsam. uzun zamandır kullanıyoruz bu hattı böyle bir sorun yoktu. ve bize verilen kota sınırını aşıyoruz. ama aştığımız halde yavaşlama dışında kopma problemi çok nadirdi. senin dediğin gibi olabilir. ttnet müşteri hizmetlerine çökmeli. aydınlattın beni, sağolasın.
-
Adsl bağlantıdan bahsediliyorsa splitter olmadan dışardan gelen telefon hattını direkt modeme takın, o şekilde deneyin.. sonucu bildirin.. kolaylıklar.. -
sunucuya bağlanamadı diyor tarayıcı veya sayfa yüklenmesi normalden uzun sürüyor. normalde hızlı. -
Bende böyle bir sorunu 2-3 sene önce yaşamıştım. Gece gündüz TTNET'teki Hatice hanımla konuşuyordum. Bir türlü çare bulamadım. Sonradan modemi bir tamirciye götüreyim dedim demez olaydım. Kadına söylediklerimden acayip pişman olmuştum.
Modemim bozukmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
internet kesildiginde modem uzerinde isiklar ne alemde? gidiyor mu? yani ttnetten mi senden mi, bu isiklardan da az cok anlayabiliriz... -
quote:
Orijinalden alıntı: freedow
internet kesildiginde modem uzerinde isiklar ne alemde? gidiyor mu? yani ttnetten mi senden mi, bu isiklardan da az cok anlayabiliriz...
müdürüm sen hızlısın yeni üyelik galibaışıklar sabit. internet ışığı yanıp sönüyor. bu normal bişeymiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozdn.er
quote:
internet kesildiginde modem uzerinde isiklar ne alemde? gidiyor mu? yani ttnetten mi senden mi, bu isiklardan da az cok anlayabiliriz...
müdürüm sen hızlısın yeni üyelik galibaışıklar sabit. internet ışığı yanıp sönüyor. bu normal bişeymiş.
yeni uye olduguma bakipta siritmanin bi anlami yok... 15 yildir bilgisayar sektorunun icindeyim... ttnet ile cozum ortakligi yapmis biriyim.. hatta ttnet ten arayip kendi musterilerinin sorunlarini cozmemi istedikleri de olmustur defalarca...
ha bu arada kalkipta milletin yeni uyeligine mesaj sayisina gore yargilama yapacaksan da o senin bilecegin sey...
kolay gelsin sana...saygilar...!
-
quote:
quote:
quote:
yeni uye olduguma bakipta siritmanin bi anlami yok... 15 yildir bilgisayar sektorunun icindeyim... ttnet ile cozum ortakligi yapmis biriyim.. hatta ttnet ten arayip kendi musterilerinin sorunlarini cozmemi istedikleri de olmustur defalarca...
ha bu arada kalkipta milletin yeni uyeligine mesaj sayisina gore yargilama yapacaksan da o senin bilecegin sey...
sen çok yanlış anladın beni, ismini diğer konulardada gördüm o yüzden hızlısın dedim, daha önce hesabın varmışta,sonradan yeni üyelik yapmışsın diye düşündüm amacım seni kırmak veya sinirlendirmek değildi,tecrübene inanıyorum, bir çok konuya mesaj attığını gördüm o yüzden hızlısın dedim ve bunu övme manasında söyledim, yanlış aktarmışım özür dilerim.
-
Selam
bnm TP link marka modelim vardı ve aynı sorunu örnegin 45 dakka da 1 kopup 5 dakka sonra geliyordu. TTNET tp linke yöneldirdi onlar da su ip den girip bir ayar yaptırdılar ve orda modemin internet hızını indirmişlerdi cunku modem yuksek hızda sandıgı ve o hızlda bir internet gelmeyince de aptala dondugu için onu ayarlamışlardı. Bence sen bi modem kurulusunu ara onlar halleder. -
quote:
quote:
quote:
quote:
sen çok yanlış anladın beni, ismini diğer konulardada gördüm o yüzden hızlısın dedim, daha önce hesabın varmışta,sonradan yeni üyelik yapmışsın diye düşündüm amacım seni kırmak veya sinirlendirmek değildi,tecrübene inanıyorum, bir çok konuya mesaj attığını gördüm o yüzden hızlısın dedim ve bunu övme manasında söyledim, yanlış aktarmışım özür dilerim.
ozur dilemek bi erdemliliktir...
bende seni yanlis anlamisim demek ki , bende ozur dilerim ...:P
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
ozur dilemek bi erdemliliktir...
bende seni yanlis anlamisim demek ki , bende ozur dilerim ...:P
estağfurullah
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X