Şimdi Ara

internete giremiyorum, windows 7 proxy değişimi nasıl geri alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung r580 laptop üzerinde win7 64bit kullanıyorum. Google Chrome için proxy eklentisi kurdum, sonra internetten bulduğum bir proxy'yi kullanmaya çalıştım. Şu an Firefox veya Explorer ile bile internete giremiyorum. Modem ve wireless sorunu yok, hatta kullanıcı değiştirdiğimde rahatlıkla bağlantı kurabiliyorum. Fakat kendi kullanıcı hesabımla bağlanamıyorum.

Bu kadar kolayca böyle bir problem yaratabilmeyi beklemiyordum elim kolum bağlandı. Bir daha proxy ile uğraşmam 5 yıl boyunca

chrome eklentisinin yaptığı değişiklik nedir, nasıl geri alabilirim? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.a.r.i.s -- 23 Kasım 2010; 17:51:29 >

• C:\Windows\System32\drivers\etc yoludandaki hosts dosyasını notepad ile açın...sayfanın en altında sadece 127.0.0.1 localhost kalsın ve bundan sonrakileri silin...kaydederken txt olarak kaydetmek zorunda kalabilirsiniz...masaüstünde bir yere txt olarak kaydedin sonra yeniden adlandırarak sondaki ".txt " uzantısını silin ve (yukarıda verdiğim yoldaki hosts dosyasının yedeğini alın) sonra masaüstüne kaydettiğiniz dosyayı C:\Windows\System32\drivers\etc yoluna kopyalayın...
  • öncelikle teşekkür ederim

etc dosyasının içinde

hosts
    networks
    protocols
    services
    imhosts.sam

dosyaları var.

host içinde fazladan satır yok sanırım, her satırın başında # işareti var ve şu an son satır:

# 127.0.01 localhost

şarpı kaldırıp kaydetmem mi gerekiyor? ve yeniden başlatmalımıyım?

kullandığım eklentiyi buldum: switchy
  • evdeki diğer bilgisayarın host dosyasına baktım, benimkiyle aynı. host dosyası değişmemiş.
  • çözüldü

Control Panel/Internet Options/Connections/LAN settings/Proxy Server
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.