Şimdi Ara

İnternete bağlandığım halde sayfalar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
15.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kafayı yemek üzereyim internet e bağlanıyor ama siteler açılmıyor. ama torrent ten download yapabiliyorum yada online oyun oynayabiliyorum bu sırada. chrome-opera-firefox hepsinde durum aynı. explorer da problem yok onunda yeni sürümünü denemedim normalinden giriyo

sayfalar açılmıyo derken yüklenme ekranında kalıyo 5 dakikada anca açılıyor. 1 dakika düzeliyor sonra yine aynı şey

• dns yoksa dns girmeyi deneyin, eğer varsa dnsi değiştirmeyi deneyin, bunlarda işe yaramıyorsa tarayıcıların proxy ayarlarını kontrol edin belki düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetaLX

dns yoksa dns girmeyi deneyin, eğer varsa dnsi değiştirmeyi deneyin, bunlarda işe yaramıyorsa tarayıcıların proxy ayarlarını kontrol edin belki düzelebilir.

dns var yıllardır aynı dns i kullanıyorum hiç problem çıkmadı. ve dns den olsa download nasıl yapabilirim ? yada explorer dan nasıl girebilirim ? dns yüzünden olduğunu sanmıyorum

proxy e nerden bakıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 30 Temmuz 2012; 15:05:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

dns yoksa dns girmeyi deneyin, eğer varsa dnsi değiştirmeyi deneyin, bunlarda işe yaramıyorsa tarayıcıların proxy ayarlarını kontrol edin belki düzelebilir.

dns var yıllardır aynı dns i kullanıyorum hiç problem çıkmadı. ve dns den olsa download nasıl yapabilirim ? yada explorer dan nasıl girebilirim ? dns yüzünden olduğunu sanmıyorum

proxy e nerden bakıcam

senin sıkıntın muhtemelen proxyden de değildir ama sen yinede bir bak, chrome da ayarlarda gelişmiş ayarları aç orada proxy ayarlarını değiştir var oradan bak bir, firefoxta da araçlar-seçenekler-gelişmiş-ağ-bağlantı-ayarlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

proxy e nerden bakıcam

senin sıkıntın muhtemelen proxyden de değildir ama sen yinede bir bak, chrome da ayarlarda gelişmiş ayarları aç orada proxy ayarlarını değiştir var oradan bak bir, firefoxta da araçlar-seçenekler-gelişmiş-ağ-bağlantı-ayarlar.

yok olmadı

• Bu sorunu nasıl çözdünüz bende de aynı sorun var 5 gündür herşeyi denedim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu sorunun ip çakışması ile ilgisi varmıdır bikaç gün önce telefondan bağlandığımda ip çakışması hatası aldım şuan hepsi otomatik alıyor ip yi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shinku kullanıcısına yanıt
    BEYLERR BEN DE SİTE SİTE GEZDİM SONUÇ BULAMADIM DAHA FAZLA UĞRAŞMAK İSTEMEDEN SİSTEMİ GERİ ALDIM VE DÜZELDİ AKLINIZ VARSA SİZDE ÖLE YAPIN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER SIRF BUNU YAZABİLMEK İÇİN KAYIT MESELELERİ İLE UĞRAŞTIM :dasd:asd:a:d
    @Shinku
  • sistemi geri alma güzel
    combofix tarat olsun bitsin yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALLL70

BEYLERR BEN DE SİTE SİTE GEZDİM SONUÇ BULAMADIM DAHA FAZLA UĞRAŞMAK İSTEMEDEN SİSTEMİ GERİ ALDIM VE DÜZELDİ AKLINIZ VARSA SİZDE ÖLE YAPIN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER SIRF BUNU YAZABİLMEK İÇİN KAYIT MESELELERİ İLE UĞRAŞTIM :dasd:asd:a:d
    @Shinku

teşekkürler ama aradan 1,5 yıl geçti problem bi proxy programından kaynaklanıyodu hatırladığım kadarıyla. ultrasurf olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.