arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda tp link wn 610 anten takalı.uzaktaki bir modemden reapeter aracılığı ile neti çektim ama onu ortalı bir yere koydum.evden düşük seviyede çekiyor.notebook ile hiçbir sorun olmadan nete giriyorum ama masa üstünde bağlanıyorum şifre felan her şeyi yzıyorum bağlanıyor ama bir türlü tanımlayamıyor ve aynı zaman da nete girimiyor.sorun gider diyorum ama yine hiçbir şey çıkmıyor.hani dicem sinyal düşük ama aynı noktadan notebook kesintisiz giriyor..arkadaşlar ne yapabilirim..
ip sıkıntın var gibi görünüyor. otomatik ip alacak şekilde ayarlarsan düzelir. bağlantıya sağ tıkla. durum----- özellikler----internet protokolü v4 ---- özellikler----- otomatik ip al seçip tamam de. düzelmesi gerekir... kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: latenightwaken
ip sıkıntın var gibi görünüyor. otomatik ip alacak şekilde ayarlarsan düzelir. bağlantıya sağ tıkla. durum----- özellikler----internet protokolü v4 ---- özellikler----- otomatik ip al seçip tamam de. düzelmesi gerekir... kolay gelsin.
yaptım kardeşim hatta sorun giderde otomatik Ip al seçeneğide var yapıyorum ama malesef düzelmiyor
masaüstü nasıl ip alıyor. bağlantı---- durum---- ayrıntılar da ip v4 bölümü 169 ile başlıyorsa ip sorunu sürüyor demektir. bu durumda statik ip tanımlaman lazım.
quote:
masaüstü nasıl ip alıyor. bağlantı---- durum---- ayrıntılar da ip v4 bölümü 169 ile başlıyorsa ip sorunu sürüyor demektir. bu durumda statik ip tanımlaman lazım.
baktım kardeşim IPv4 192.168.1.4
modem marka modeli nedir
quote:
modem marka modeli nedir
tp link tl wa901nd repeaterın modeli. modemde ttnetin verdiği evholife hg521
Yardımcı olamadığım için üzgünüm dostum. masaüstü wn610 kartının yazılımını güncelle. kaldır yeniden kur. belki düzelebilir ama benim çözüm şuradadır diyebileceğim bir şey yok şuan. kolay gelsin sana.
Değerli Müşterimiz ;
Konu ile ilgili sizlere yardımcı olabilmemiz için Kullandığınız TL-WA901ND Access Point cihazını hangi modda kullandığınızı öğrenebilir miyiz?
İyi günler dileriz. TP-LINK Türkiye
quote:
Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE
Değerli Müşterimiz ;
Konu ile ilgili sizlere yardımcı olabilmemiz için Kullandığınız TL-WA901ND Access Point cihazını hangi modda kullandığınızı öğrenebilir miyiz?
İyi günler dileriz. TP-LINK Türkiye
universal repeater modun da kullanıyorum..şöyle bir durum var wireless şifresini wep yaptığımda masaüstünden interent bağlantısı gösteriyor ama sayfa açmıyor laptoptan da denedim açmıyor wpa2 yaptığımda bağlanıyorum laptoptan ama masa üstünden baglanamıyorum malasef..tp link telefon arayarakta yardım istedim IP numaralatı verdiler ama sorun hala düzelmedi.galina wa 901 ile masaüstünde ki TP link cihazında bir uyuşmazlık oluyor.
Değerli Müşterimiz ;
1-) Tp-Link Access Point cihazımızı arkasında bulunan reset yazan kısımdan iğne vs ucu sivri bir cisimle 10 sn basılı tutarak fabrika ayarlarına döndürüyoruz.
2-) Daha sonrasında Tp-Link Access Pointimizin arayüzüne giriş yapıyoruz.
3-) İlk aşamada Sol kısımda bulunan Wireless Menüsüne tıklıyoruz. Operation Mod yazan kısımdan " Universal Repeater " seçeneğini seçiyoruz. Survey butonuna basıp modemimizin adına connect diyoruz. Kaydediyoruz.
4-) Wireless Menüsünün alt kısmında bulunan Wireless Security menüsünden Modeminizin şifreleme türünü seçip . Modeminizle aynı şifreyi PSK password kutucuğuna yazıyoruz.
5-) Son olarak ta Network bölümünden İp adresi yazan kısma Örnektir (192.168.1.1 ise modeminizin ip adresi Access pointimize : 192.168.1.250 yazılmalıdır. Eğer modemimizin ip adresi 192.168.2.1 ise Access Pointimizin ip adresi 192.168.2.250 olmalıdır.
İyi günler dileriz.
quote:
Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE
Değerli Müşterimiz ;
1-) Tp-Link Access Point cihazımızı arkasında bulunan reset yazan kısımdan iğne vs ucu sivri bir cisimle 10 sn basılı tutarak fabrika ayarlarına döndürüyoruz.
2-) Daha sonrasında Tp-Link Access Pointimizin arayüzüne giriş yapıyoruz.
3-) İlk aşamada Sol kısımda bulunan Wireless Menüsüne tıklıyoruz. Operation Mod yazan kısımdan " Universal Repeater " seçeneğini seçiyoruz. Survey butonuna basıp modemimizin adına connect diyoruz. Kaydediyoruz.
4-) Wireless Menüsünün alt kısmında bulunan Wireless Security menüsünden Modeminizin şifreleme türünü seçip . Modeminizle aynı şifreyi PSK password kutucuğuna yazıyoruz.
5-) Son olarak ta Network bölümünden İp adresi yazan kısma Örnektir (192.168.1.1 ise modeminizin ip adresi Access pointimize : 192.168.1.250 yazılmalıdır. Eğer modemimizin ip adresi 192.168.2.1 ise Access Pointimizin ip adresi 192.168.2.250 olmalıdır.
İyi günler dileriz.
mrblar dediğiniz zaten yapılı ve şu an laptop tan nete girebiliyorum yani arada repeater var ama benim sorunum masa üstü bilgisayarına taklı olan tp link anteninden internet alıp giremem
Değerli Müşterimiz ;
Mesaj yoluyla size ulaşacağımız bir irtibat numarası bizlere iletebilirseniz. Çözüm olarak Uzak Masaüstü bağlantısı sağlayarak sunulacaktır. İyi günler dileriz.
Saygılarımızla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme