Şimdi Ara

internete 146 ile bağlanmak şimdi 200 3 146 olarak değişmiş galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden ne kaçamak girişler yapardım ben, siz yaparmıydınız bilmiyorum o zamanın telefon faturaları meşhur olurdu pahalı gelirdi. annemin geldiğini duyar hemen kabloyu telefona takardım o dıt dıt dıt diye çıkarttığı ses fazla duyulmasın diye örtü bile örterdim üstüne eskisi kadar kimsenin pek bilgisi yoktur artık. az buçuk araştırma yaptım 146 olan numarası bile değişmiş sanırım 200 3 146 olarak.

şuan 200 3 146 dan internete bağlandığında mutluluktan uçacak bir arkadaşım var

adsl kullanıyordu ancak kapalı. borcundan dolayı değil yani kapattırıldı.. kaçamak yapıp kısa bi internete gezintisine çıkacak...

ancak kasanın arkasına hangi kabloyu takacağını bilemedik. adsl modem düzeneği falan kurulu hala sanırım .. modeme takılı kablolardan biriini falan mı takıcaz ? yoksa bilgisayarın arkasına takacağı kablo direk telefonun o arkasında takılan kablosu mu olacak ?? telefondan çıkarıp bilgisayara mı takıcak ? ve bilgisi olan varsa 30 dk 1 saatlik ücreti ortalama ne olur

• ücret konusunda saati 5tl diye biliyordum
  • RJ-11 kablo yani telefon kablosunu fax-modem e takması lazım. fax-modem kaldı mı PC de ? bende çok bağlandım 146'dan ne günlerdi. ya 4 kb ile download yapardım. mp3 filan indirirdim. çok pahalı gelirdi o zamanlar fatura. o ses ise hala kulaklarımda

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissYou -- 5 Aralık 2009; 22:21:40 >
  • Ne rezillikti ozamanlar bea...yarım saatte 2-3Mb lik mp3 ü zor indirirdik... Tabi bağlantı kopmazsa.Her bağlantıda da kontor düşerdi. bağlanmak için 10 defa ardı ardına bağlanmaya çalıştığımı bilirim
    Telefondan gelen kabloyu direk bilgisayarın modem girişine bağlayacaksınız.
  • ne günlerdi be. çok kıl bi sesi vardı bağlanırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

ne günlerdi be. çok kıl bi sesi vardı bağlanırken

dııııııııııııııııııtttttttttttttttt
    dıt dıt dıt

kdkasdnfjksbhfıdjndjfnsdjfndsfjskdfnjkdsfs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccandan

ücret konusunda saati 5tl diye biliyordum

hakkaten mi ???

quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

RJ-11 kablo yani telefon kablosunu fax-modem e takması lazım. fax-modem kaldı mı PC de ? bende çok bağlandım 146'dan ne günlerdi. ya 4 kb ile download yapardım. mp3 filan indirirdim. çok pahalı gelirdi o zamanlar fatura. o ses ise hala kulaklarımda

edit: yazım hatası

inmezdi be mp3 nası öterdi hele gece o öttükçe ben terlerdim yaa o zamanlar sex.com vardı heyy hey

quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Ne rezillikti ozamanlar bea...yarım saatte 2-3Mb lik mp3 ü zor indirirdik... Tabi bağlantı kopmazsa.Her bağlantıda da kontor düşerdi. bağlanmak için 10 defa ardı ardına bağlanmaya çalıştığımı bilirim
    Telefondan gelen kabloyu direk bilgisayarın modem girişine bağlayacaksınız.

tamamdır teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 4 Aralık 2009; 22:36:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 146 unutulur mu be hocam ya. Google zar zor açılıyordu. Birkaç MB'lık dosyayı indirmek için dakikalarca bekliyorduk. Bu yüzden daha çok MS-DOS oyunu indirebiliyorduk. Modemi tanıtmak ve bağlantıyı kurmak için uğraşırdık. Bazen bağlanamazdı bir türlü. Bağlanma sesi, evin vazgeçilmez seslerinden biri olmuştu. Gelen fatura da kol gibi oluyordu.

Bir de Dialer'ları hatırlayan var mı? Paralel hat çekilmiş 56K çevirmeli modem varsa, evde kriz sebebiydi. Malum sitelerden bulaşırdı. Durduk yere uzak ülkelerdeki seks hatlarına bağlanıp duruyordu.

Düzenleme:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Aralık 2009; 23:03:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

146 unutulur mu be hocam ya. Google zar zor açılıyordu. Birkaç MB'lık dosyayı indirmek için dakikalarca bekliyorduk. Bu yüzden daha çok MS-DOS oyunu indirebiliyorduk. Modemi tanıtmak ve bağlantıyı kurmak için uğraşırdık. Bazen bağlanamazdı bir türlü. Bağlanma sesi, evin vazgeçilmez seslerinden biri olmuştu. Gelen fatura da kol gibi oluyordu.

Bir de Dialer'ları hatırlayan var mı? Paralel hat çekilmiş 56K çevirmeli modem varsa, evde kriz sebebiydi. Malum sitelerden bulaşırdı. Durduk yere uzak ülkelerdeki seks hatlarına bağlanıp duruyordu.

Düzenleme:

of off bombaa

• Az mı virüs yedik 146 dan :) İnternete girmezdik kol gibi fatura gelirdi,vay beaa her şey o sesle başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.