Şimdi Ara

internetacefeye polis tutanak tutarsa ne olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bugün başkomiserle iki sivil polis geldi.hemen kapıları tutdular falan.12den küçük çocuk arıyorlar.bi tanede buldular.çocuklardan biri 11 yaşındayım deyince başladı tutanak yazmaya.şimdi benim merak etdiğim eğer tutanağı tutsaydı ne olurdu.para cezasımı, kapatmamı yada ne?11_15 yaş arası çocuklarla ilgili bi birimden geliyorlarmış.yoksa birşeylermi istiyorlardı?pekde birşeyler istiyorlara benzemiyordu ama?çünkü elindeki tutanakları gördüm.bir kaç cafe için tutmuşlar tutanağı.internetcafe işide zor işmiş.u sefer yeni açdık diye yırttık ama hele akşam sekizden sonrası için olan kuralı uygularsak aç kalırız.u işler nasıl yürür?cidden zor işmiş internetcafe yaaa.şimdiden bezdim.

• allah sana sabır ve bol kazanç versin arkadaş
  • Benim sürekli takıldığım bir cafe bir keresinde bir hafta kapatıldı,ancak ilk sefer değildi.YAni aynı olayın tekrarı halinde belki birşeyler yaparlar.İnternet kafecilik zor ama iyi iştir..
  • Ben 2 yıl kafede çalıştım.
    4 kere baskın yedik. :)
    Patron komserin yalakasıydı. 3 ünde yırttık.
    Sonuncu da tutanak tuttular. 300 milyon kadar ceza ödededik.
    Bir kez daha olursa hakem heyeti mi ne bi yere gidiyomuş.
    Kapanma ihtimali oluyomuş yane.
  • bişey olmaz yaw BOXING!
  • mıke o lafı hallow görmesin zaten sinir oluyo başında uyarayım bide bizim takıldığımız net cafe 2-3 kez mühür yedi açıldı
  • yapma be.300 milyon ceza ha.bana şey dediler.tutanağı tuttukları zaman merkeze gidiyormuşsun.tutanağı yırtma parası veriyormuşsun:)tutanak yırtılıyormuş.dediler.doğrumu acaba.hele akşam sekizden sonra 18 yaş probleminin çözümü imkansıza yakın.Aslında hepsinin vekaletcisi ben olsam olmazmı yaa?madem öyle bir kural var.bende vekaletcisi olurum.dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bısey olmaz benım calstıgım cafeyede gelıyorlardı hep ne 11 yası ne 12-13 yaaa hatta bana gelde bılardo atalım dıyorlardı bızım abılerle takılıyorlardı amacları para
    bızım burdakılerde bekeş net
  • tutanak tutulan bir internet cafe mimlenmiş olur.
  • genelde 2 gün kapatma
    ama tanıdık varsa 2 çorba bi pilaki ?
    oda olmada BOXİNG
  • :)))))
  • Birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_26

Birşey olmaz

Tebrik ederim artık siz de bir frankestein sınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk bulamazlarsa başka şeye takarlar sıkıntı yok üstlerine vazife mya mesul müdür falan maksat başka. bu arada mevki neresi tetikte olayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.