|
Arkadaslar yardım edin oyun oynarken bilgisayar kapandı tekrar açtıktan sonra hiçbir programı açamıyorum microsoft hariç steam discord origin internetle çalısan bütün programlar internet yok hatası veriyor internet olduğu halde mobil veridende girmeye çalıstım ondada aynı hatayı veriyor ağ sorun arastır dedikten sonra bunu buldum Windows Ağ Tanılama Bulunan sorunlar Uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek Algılandı Ağ yöneticinize başvurun Tamamlandı Bulunan sorunlar < Uzak aygıt veya kaynak bağlantıyı kabul etmeyecek Algılandı Aygıt veya kaynak (www.microsoft.com), "World Wide Web hizmeti (HTTP)" bağlantı noktasındaki bağlantıları kabul edecek biçimde ayarlanmadı. Ağ yöneticinize başvurun Tamamlandı Ulaşmaya çalıştığınız bilgisayar veya aygıt kullanılabilir durumda, ancak yapmaya çalıştığınız şeyi desteklemiyor. Bu bir yapılandırma sorunu veya aygıt sınırlaması olabilir. Algılama ayrıntıları Ağ Tanılama Günlüğü Dosya Adı: 39D67B4D-C037-4CBA-A8E0-432A27FE80D4.Diagnose.0.etl Diğer Ağ Yapılandırması ve Günlükler Dosya Adı: NetworkConfiguration.cab Koleksiyon bilgileri Bilgisayar Adı: DESKTOP-6PUI54L Windows Sürümü: 10.0 Mimari: x64 Saat: 30 Ocak 2021 Cumartesi 09:01:32 Sabahtan beri çözmeye çalısıyorum olmuyor yardım edin lütfennnn |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler