Bildirim
İnternet yavaş ve düşük boyutlu oyun arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
San Andreas. Hani grafikleri çok iyi olmasa da yaşattığı özgürlük bakımından en eğlenceli GTA oyunu bence.
NFS Underground 2'de olabilir.
Ama sistemin baya iyi, yani çok çok daha iyi oyunlar var. Onu da söyliyim dedim._____________________________ -
gta sa var zaten ama biraz daha yeni oyunlar olursa daha iyi olur
_____________________________ -
maxpayne 3 _____________________________ -
yüksek boyutlu oyun indiremiyorum dedim yanlış anlamışsın. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: behramking24
San Andreas. Hani grafikleri çok iyi olmasa da yaşattığı özgürlük bakımından en eğlenceli GTA oyunu bence.
NFS Underground 2'de olabilir.
Ama sistemin baya iyi, yani çok çok daha iyi oyunlar var. Onu da söyliyim dedim.
Sistemi baya iyimi ? güldürme gt220 kart var neresi iyi onun haricinde iyi tabi._____________________________ -
Kardeşim kart bana şuanlık yetiyor yetmediği yerde ben zaten değiştiricem _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: |Respawn|
maxpayne 3
35Gb_____________________________ SSS || Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetlerinizİsviçresiz Bilim adamıyım
-
_____________________________ -
Sağ ol kardeşim biraz daha bizim zamanımıza göre olursa. _____________________________ -
Minecraft.
Cs.
Aoe2
Red alert 2_____________________________ -
Fps ve Rpg olabilir strateji pek sevmiyorum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X