Şimdi Ara

İnternet var ancak bağlanmıyo :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet var görünüyor ancak sitelere girmiyor ayrıca tarayıcıyı kasıyor net olmayınca tarayıcı hemen açılıyor lütfen acil yardım

• Ethernet kablonu ethernet driverını kontrol et ve sorun olmadıgından emin ol. bağlantı durumundan ip alıp almadığına bak.eğer herşey normalse xp cdsinden boot edip konsoldan fixmbr komutunu yaz ve mbr yi düzelt.Ayrıca mümkünse aynı kablo ve modemle başka bi pc dene onda sorun var mı ..
  • ip alıyor ancak siteleri açamıyor yada açılsa bile çok geç açıyor modem pcye usb ile bağlı usb kablosunu çıkartıp takınca ilk 10 sn düzeliyor ondan sonra yine aynı, usbyi başka porta bağladım yine aynı değişmiyor :(
  • bu arada ağ bağlantılarımdan ağ bağlantısını görüntüledikten sonra yerel ağ bağlantısı 4 diye bağlantı adı var bu geçen gün 2 di nasıl 4 olmuşş
  • Modemin yazılımlarını falan kaldırıp sonra takıp tekrar kurmayı dener misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Modemin yazılımlarını falan kaldırıp sonra takıp tekrar kurmayı dener misin?

denedim oldu gibi ancak fazla duracağını sanmıyom bu arada yerel ağ bağlantısı5 yazıyor bu ilk kurduğumda sadedce yerel ağ bağlantısı diye yazıyordu niye 5 oldu ki? sanırım pc de virüs var olmazsa windowsu baştan kuracağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de vardı ama ben hiç bağlanamıyordum sen gene girebiliyorsun biraz :D
  • Dns kullanıyorsan Dns yi değiştir veya otomatik alsın bunlara trojan veya virüste sebep olabilir
  • aynı sorun bendede var.benimkide ağ bağlantım 4 oldu.ben kablonet kullanıyorum.şimdiye kadar hiç böyle olmazdı.pazartesi bir eternet kartı ve yeni bir kablo alıp denicem.bir haftadır uğraşıyorum.bilgisayarı açıyorum mesela bir saat sonra veya daha az yada çok olabiliyor internet gidiyor.özelliklerden bakıyorum dns değerleri yok. müşteri hizmetlerini aradım.bizde sorun yok sorun sizin bilgisayarda diyorlar.bilgisayarı tekrar kapatıp açıyorum biraz çalışıyor sonra gene int. yok.sürücüleri kaldırıp yine kudum.zaten aygıt yöneticisindende normal gözüküyor.3-4 çeşit virüs trojan taraması yaptım.yok.acaba yeni bir eternet kartı ve kablosundan alsam çözüm olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayavas

aynı sorun bendede var.benimkide ağ bağlantım 4 oldu.ben kablonet kullanıyorum.şimdiye kadar hiç böyle olmazdı.pazartesi bir eternet kartı ve yeni bir kablo alıp denicem.bir haftadır uğraşıyorum.bilgisayarı açıyorum mesela bir saat sonra veya daha az yada çok olabiliyor internet gidiyor.özelliklerden bakıyorum dns değerleri yok. müşteri hizmetlerini aradım.bizde sorun yok sorun sizin bilgisayarda diyorlar.bilgisayarı tekrar kapatıp açıyorum biraz çalışıyor sonra gene int. yok.sürücüleri kaldırıp yine kudum.zaten aygıt yöneticisindende normal gözüküyor.3-4 çeşit virüs trojan taraması yaptım.yok.acaba yeni bir eternet kartı ve kablosundan alsam çözüm olurmu

ben format atıcam başka olu yok gibi

• anakartın sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum.yeni bir ethernet kartı aldım.şimdi hem anakartınki hem ethernet kartınkide çalışıyor.
  • Slm herkeze

benimde buna benzer bi sorunmu var pc me 2 sefer format atmama rağmen düzelmiş değil pcde net var siteler giriyorum ama microsoftun siteisne ve msn bağlanamıyorum çözemedim gitti yardımlarınızı rica ediyorum
  • bende de benzer bi sorun var. dns nasıl değişir? ne yapmam lazım dns.yi?
  • bu bilgisayardakı ıp ayarları gecerlı degıl..diye bır hata alıyorum ..sistem vista , modem zoom x5 ayrıca tcp/ıp ayarıları otomatık.. baska bır pc de sorunsuzca nete girevbiliyorum ( msj 2 kez atılmıssa ozür )
  • @cicada45................ağ bağlantılarını aç.yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp özellikleri seç orta boşlukta "internet iletişim kuralları(TCP/IP)" seçeneğine tıkla ve özelliklere tıkla. çıkan pencerede "Aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan" seçeneğine tıkla.sırasıyla şunu gir: 195.175.39.39 aşağıya 195.175.39.40. sonra tamam de. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.