Bildirim
İnternet üzerinden klarnetimi satıcam

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
GittiGidiyor un Enstruman bölümünde sat çabuk gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Logic54
Beyler nereye konu açıp nasıl bir sistemin içine dahil olucam örneğin ilk kargoyu benmi yollıycam ? parayı nasıl alıcam ? kargoya verirken para şartımı koşucam ? bir yardım ederseniz...
Öğrenmesi zor mu ya ? Çok heves ediyorum bu enstrümanı çalmayı . -
quote:
Orijinalden alıntı: JohnnySins
Hocam parayı alma da sıkıntı yaşamam dimi ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: JohnnySins
Hocam parayı alma da sıkıntı yaşamam dimi ?
Yüksek ihtimalle yaşamazsın. GittiGidiyor güvenli ve büyük bir şirket. Yani almış oldukları bir çok önlem vardır merak etme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HodriMeydan89
quote:
Beyler nereye konu açıp nasıl bir sistemin içine dahil olucam örneğin ilk kargoyu benmi yollıycam ? parayı nasıl alıcam ? kargoya verirken para şartımı koşucam ? bir yardım ederseniz...
Öğrenmesi zor mu ya ? Çok heves ediyorum bu enstrümanı çalmayı .
Çok zor değil kardeşim 1 hafta ses çıkarmaya kasarsın sonrası gelir. 1 aya bişiyler çalmaya başlarsın bu senin tamamen çabana emeğine bir de yeteneğine bağlı -
quote:
Squidward? sen misin la yoksa?
/>
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X