Bildirim
internet üzerinde ne satabilirim ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
telefon kılıfı(HTC One Double Dip Hard Shell Case) _____________________________ -
Telefon kılıfı olabilir. _____________________________ Eheeh -
quote:
Orijinalden alıntı: FifaPesFifa
telefon kılıfı(HTC One Double Dip Hard Shell Case)
aynen bu kılıftan getirmeyi düşünürsen haberim olsun, ayrıca htc one x hoco siyah deri kılıfta olabilir benim için
telefon kılıfı getirip hızlı bir şekilde elden çıkarabilirsin herhalde sirkülasyonu en fazla olan alanlardan birisidir.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: washburn_x
quote:
aynen bu kılıftan getirmeyi düşünürsen haberim olsun, ayrıca htc one x hoco siyah deri kılıfta olabilir benim için
telefon kılıfı getirip hızlı bir şekilde elden çıkarabilirsin herhalde sirkülasyonu en fazla olan alanlardan birisidir.
one x ile one farklı modeller :)) ebay e bakmanı tavsiye ederim
quote:
quote:
farkındayım kardeşim ikiside elimde mevcut o nedenle one ı yeni aldım double dip hard shell cese'i bende arıyorum, ayrıca one x'te eski telefonum ve hala kullanıyorum onun içinde uzun zamandır aradığım hoco geniue siyah deri kılıf istiyorum ikiside farklı telefon ikiside farklı kılıf
quote:
quote:
quote:
farkındayım kardeşim ikiside elimde mevcut o nedenle one ı yeni aldım double dip hard shell cese'i bende arıyorum, ayrıca one x'te eski telefonum ve hala kullanıyorum onun içinde uzun zamandır aradığım hoco geniue siyah deri kılıf istiyorum ikiside farklı telefon ikiside farklı kılıf
kardeşim özele gel o zaman :))_____________________________
-
güncel _____________________________ Salcano Astro 30 - 2013 -
İnternette çinden gelen ürünler diye aratırsan, konuyla ilgili aydınlanacağını düşünüyorum, çin mallarına tüm dünyada büyük rabet var. oyuncaktan tutta elektronik aşyalara, giyim sitelerine kadar bir çok ürün bulman mümkün
_____________________________ -
Guncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Salcano Astro 30 - 2013 -
Ben de benzer bir iş yapıyorum şu an. En çok kar edebilcegin şeyler projeksiyon aleti,msi yada alienware laptoplar. Çoğunluğukla da bunlar isteniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mow_
Ben de benzer bir iş yapıyorum şu an. En çok kar edebilcegin şeyler projeksiyon aleti,msi yada alienware laptoplar. Çoğunluğukla da bunlar isteniyor
o kadar bütçem yok hocam,rica etsem özelden başka ürün tavsiye edermisin :)_____________________________ Salcano Astro 30 - 2013 -
Takip _____________________________ Let the world go round without you
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler