Şimdi Ara

Sıfırdan İnternet baglatacagim en iyi fiyat kurulum vb dahil hangisinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigaspeed fiyatları iyi gibi. Kurulum 12 ay taahhüdü 30x12 aktivasyon yok. Bildiğiniz başka sağlayıcı var mi. Gigaspeed hizmeti nasıldır teşekkürler




  • bursainternet.com.tr
    Anasayfa
    https://bursainternet.com.tr
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    VDSL 100 lük 2 aydır kullanıyorum bir sorun görmedim ve şuan da Telekom fiber alyapisi olan evime taşınacağım. Nakil yaptıracagim için az önce müşteri hizmetleriyle konuştum. Fiber için modem ont cihazım olmadiği için ayrıca sordum. Kurulum bedeli 450 TL istenirse 12 ay kalma sözüne taksitle 30 ar şeklinde oluyormuş. Telekom gorevlileri getiriyormuş cihazları.

    İlk defa fiber deneyimleyeceğim için karsılaştırma yapamayabilirim ama taşındıktan sonra geri dönüp burada deneyimlerimi yazarım. VDSL den kurtuluyorum 😆
  • BayKukla kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    Merhaba, şu an superonline kullanıyorum. Taah. bitimine 1 gün kaldı. Gigaspeed için yeni abonelik mi başlatmam gerekiyor yoksa geçiş mi yapmam gerekiyor? Superonline modemini iade etmem gerekecek. Duvarda fiber kablolar hazır zaten. Yine de kurulum ücreti vs alınıyor mu?

  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt

    Günaydın. Gigaspeed Telekom altyapıdan hizmet veriyor. Sp den vermediği için yeni abonelik gerekli.

    Güldürennet'ten sorgu yapın; boş port ve hangi altyapı var diye. Merak ettiğiniz konularla ilgili Gigaspeed'e özel mesaj atabilirsiniz.

    Evde kurulum ücreti 500 TL olup abonenin 12 ay boyunca aboneliğinin devam etmesi halinde aylık 30 TL olacak şekilde faturaya yansıtılarak 360 TL olarak tahsil edilecektir. Aboneliğin süresinden önce iptal edilmesi durumunda 500 TL’den ödenmeyen kısım fatura edilerek tahsil edilecektir. Farklı bir sağlayıcı üzerinden Gigaspeed'e geçmek isteyen kullanıcılarımızdan kurulum bedeli olan 500TL tahsis edilmeyecektir.

    Aktivasyon ücreti 400 TL’dir. 12 ay abone kalma sözü veren abonelerden bu ücret tahsil edilmeyecektir. Aboneliğin 12 aydan önce iptal edilmesi halinde bu ücret tek seferde fatura edilerek aboneden tahsil edilecektir. Farklı bir sağlayıcı üzerinden Gigaspeed'e geçmek isteyen kullanıcılarımızdan aktivasyon bedeli olan 400TL tahsis edilmeyecektir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.