Şimdi Ara

internet sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafoneden aveaya 19 tl lik 500 dk 1000 sms 1 gb internet paketine geçtim,internette sayfalarda gezerken yanıt yok gibi sorunlar,videoları kesinlikle açmıyor,sadece mobil sayfalarda gezebiliyorum.Vodafonede böyle bir problemim yoktu,sorun ne olabilir?

alıntı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E7BD02E2 -- 15 Ağustos 2012; 18:01:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

vodafoneden aveaya 19 tl lik 500 dk 1000 sms 1 gb internet paketine geçtim,internette sayfalarda gezerken yanıt yok gibi sorunlar,videoları kesinlikle açmıyor,sadece mobil sayfalarda gezebiliyorum.Vodafonede böyle bir problemim yoktu,sorun ne olabilir?

alıntı yapın.

ne olcak aveanın dandikliği .)

yıllardır avea kullanıyordum, vodafone a geçtim rahat ettim sonunda. çekmediği yer yok, 3g interneti çok hızlı sorunsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

vodafoneden aveaya 19 tl lik 500 dk 1000 sms 1 gb internet paketine geçtim,internette sayfalarda gezerken yanıt yok gibi sorunlar,videoları kesinlikle açmıyor,sadece mobil sayfalarda gezebiliyorum.Vodafonede böyle bir problemim yoktu,sorun ne olabilir?

alıntı yapın.

ne olcak aveanın dandikliği .)

yıllardır avea kullanıyordum, vodafone a geçtim rahat ettim sonunda. çekmediği yer yok, 3g interneti çok hızlı sorunsuz

bende geri dönmek zorunda kalıcam anlaşılan

• baglanirken wap apn kullaniyorsaniz internet apn olarak dener misiniz? Bir de 3g ile mi bağlanıyosunuz? Çekim nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepten ınternet sakat ıs fatura kabarmasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.