Laptop wifi simgesi yok oldu internet yok

-
-
Wifi kartının markası intel mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güncel driveri kurup; yeniden başlatın.
Daha sonra; ayarlar, ağ ve internet, ağ sıfırlama.
Devam ederse; aygıt yöneticisinden, wifiye sağ tık, özellikler, yapılandır, güç yönetimi, güç kazancı yazan işaretli ise kaldırın.
-
Benzer sorunu uzun zaman ben de yaşadım, yılda bir teknik yardıma girerim onda da bu konuya girdim ilk benim laptopun modeli çıktı karşıma. valla şanslısın hocam. Sorun driver ile ilgili değil. Bizim külüstürlerin kronik problemi. Wireless kartı arızalanıyor belirli bir süre sonra laptopun içindeki.
Şansınız var ise wifi kartını çıkartıp tekrar takın. benim 1 yıl oldu çıkartıp takınca internet gitmemeye başladı. Olmaz ise yeni wireless kartı almak zorundasınız. kendiniz takabilirsiniz pek pahalı bir parça değil.
Örneğin bu uyumlu olabilir ama emin değilim.
Kartı çıkartıp takmak için ise aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz
Electro Infotechyoutube
#asus #asustufgamingf15 ASUS TUF Gaming F15, 15.6"(39.62 cms) FHD 144Hz, Intel Core i7-11800H 11th Gen, 4GB NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, Gaming Laptop (16GB/1TB SSD/Win 11/MSO/90WHrs Battery/Black/2.30 Kg), FX506HE-HN385WShttps://www.youtube.com/watch?v=QIJ_L_u7KV8&pp=ygUiYXN1cyB0dWYgZ2FtaW5nIHdpcmVsZXNzIHJlcGxhY2luZw%3D%3D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X