Şimdi Ara

internet sorunu yardım eder misiniz :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar pc update avast program indirdi bende indirdim sonra oluşan sorunlar bir sekmeye tıkladığım zaman oyun linkleri açılıyor ve anasayfa crome ve ıe aarteme diye bi anasayfa oluyor değişmiyor girdiğim sitelerde reklamlar açılıyor so

• quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

şimdi arkadaşlar pc update avast program indirdi bende indirdim sonra oluşan sorunlar bir sekmeye tıkladığım zaman oyun linkleri açılıyor ve anasayfa crome ve ıe aarteme diye bi anasayfa oluyor değişmiyor girdiğim sitelerde reklamlar açılıyor so

virüs yemişsin işte

ilk önce

Başlat >> Çalıştır >> Regedit yazıp Enter'a basınız.

Ctrl+F diyerek... Start Page yazarak , aratin. Çıkan sonuçta eğer ki sorun yaşadığınız internet adresi de yazıyorsa , çift tıklayıp bu adresiwww.google.com.tr yazarak kapayin...

ardından

1- Internet Explorer için
    Masa üstünüzde bulunan Internet Explorer simgesine sağ tıklayın ve özellikleri seçin

Hedef sekmesinde ki ”C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe”www.v9.com/gls/gls_1327422345_716708” kısmı

”C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe”www.google.com.tr” olarak değiştirin.

2- Google Chrome için

Masa üstünüzde bulunan Google Chrome simgesine sağ tıklayın ve özellikleri seçin.

Hedef sekmesindeki ”C:\Users\bjkmurat\AppData\Local\Google\Chrome\Applica tion\chrome.exewww.v9.com/gls/gls_1327422345_716708” kısmı

”C:\Users\Han\AppData\Local\Google\Chrome\Applicati on\chrome.exewww.google.com.tr” olarak değiştirin.

ve Chrome >> Ayarlar >> Sayfaları Ayarla >>www.google.com.tr olarak ayarlayın ve görünümden Anasayfa Düğmesini göstere bas değiştir e tıklawww.google.com.tr olarak giriniz.

Notlar : 1)Mozilla içinde yapım bununla aynıdır. 2)Yukarıdaki v9.com yazan yerde sizin yediğiniz virüse göre farklı şey yazabilir çözüm aynıdır. 3)Users\bjkmurat yazan yerde benim bilgisayarımın ismidir. Orası sizin bilgisayarın ismi neyse o olacak.

Sonra

combofix indir. bilgisayarı yeniden başlat bilgisaya açılırken F8 e bas güvenli modda aç.

YAPILIŞI : Combofix programını açıyoruz. Kendi yüklemeler yapıyor. Sonra size bir ekran gelecek I accept deyip geçin ve bekleyin Preparing to Run diyecek ve sonra stage 1 den 50 ye kadar kendi tamamlayacak ve en son birtane yazıların olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

NOT : COMBOFİX çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız !!

• daha önceden hepsini 20 kez denemiştim teşekkürler uzun cevaplarınız için çok araştırdım norton bile fayda etmiyor pcnin içine yerleşmiş heralde silmeye çalıştım dosyayı silinmiyor bu program çalıştığı için önce kapatmanız gerekiyor diye hata veriyor en iyisi format tekrardan teşekkür ederim uzun cevaplarınız için...
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    evet görmemişim son yazdığınız programı kurdum yeniden başlatıp f8 tuşuna basarak güvenli modda başlattım ve programı çalıştırdım ve bekledim işlem bitti sonra tekrar başlatıp ınternet ve bilgisayardaki her hangi bir programı açmaya çalıştım hata verdi ''silmek üzere imlenmiş bir kayıt defteri anahtarına geçersiz işlem yapılmak istend'' diyip açılmıyordu telefonumdam bu sorunu arayarak tekrar bilgisayarı yeniden başlatıp f8 tuşuna basarak sistem geri yükleme yaptım şu anda bütün herşey olması gerektiği gibi buda sonradan bir sorunla karşılaşanlara not olsun tekrardan teşekkürler sorunum çözüldü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.