Şimdi Ara

İnternet Sorunu? Pes Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim internet sorunum wirelessden biri girdiğinde ben düzgün internete giremiyorum ve masaüstü ile modem arasındaki kablo bilgisayara bağlı. Evdeki kardeşim wirelessden internete girdiğinde facebooka bile girdiğinde ben chrome yada mozilladan googleya girince o yuvarlak dönüyor ve google girmiyor ancak wireless kapattığımda giriyor. Modemin firmware sürümü güncel. Arada bazen takılmadan girebiliyorum. Benim bu konuda ne yapmam gerekir. Bu tür sorunlarla uğraşmış çözümü bulmuş kişiler öncelikle cevap verirse sevinirim. Şimdiden herkesin yardımı ve yorumu için teşekkür ederim.

• Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. P-660HW-T1 v2 zyxel modem kullanıyorum ve ilerde modemi değiştireceğim şuan bağlantı sorunu yaşamamak için ne yapmam gerekir. TTneTdeki sözleşmem temmuzda bitiyor sözde 1 ay önce bitmesi lazımdı martta ama nasıl olduysa 3 ayı varmış. TTnetden nefret ediyorum super online firmasına geçip fiber internet alacam. İnternetten nefret ettim artık. Kardeşim wifiden bağlandığında ben işlerimi yapamıyorum evrak gönderiyorum ben internetten google bile bazen giremiyorum chrome mozilla ve internet explorerden google açılmıyor arada kardeşim online oyun oynuyor ve telefondan sadece o facebooka girdimi ben arada yine google giremiyorum. Forumda bu konularda profesyonel olan kişiler yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican460 -- 17 Nisan 2015; 22:36:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.