arkadaşlar merhaba.bir problemim var ama bunu nasıl anlatırım pek bilemiyorum.sorunum internetimle ilgili.bir süre önce eski bilgisayarımı ve kadim internetim ttneti aynı anda değiştirdim.dsmart nete geçtim.eski centrinomuda i7 ile değiştirdim.buraya kadar herşey normal.ama o tarihten itibaren internette sıkıntılar başladı.önceleri suçun dsmartnette olduğunu düşünüyordum.bir miktar sorunda çıktı zaten.bana bina hatlarımın problemli olduğunu ve servera çok uzak olduğumu falan söylediler.o yüzden en fazla 3mbps bağlantı hızına çıkabilirmişim.onu sineye çekeyim derken başka problemde bilgisayarımda çıktı.sorun şöyle.bağlantı kurulmuş gibi görünüyor.en azından modemdeki lambalar yanıyor.bilgisayarımda bazen ünlem işareti bazen bağlantı var simgesi çıkıyor.ünlem varken giremiyorum.o zaman ya modemi resetliyorum.yada restart yapıyorum.düzeliyor ama en fazla birkaç saatliğine yada dakika.sonra yeniden aynı şeyler.sağ alttaki simgeye tıkladığımda ağ paylaşım merkezine girdiğimde bilgisayarda ve çoklu ağ kısmındaki haritadan bağlantının olduğunu görüyorum.ama çoklu ağdan bilgisayara bağlantı yok gözüküyor.garip olan torrentte sıkıntı yok indirmeye devam ediyor bu haldeyken.ama sayfalara giremiyorum.bir başka sorun ünlem işareti varken çıkıyor.bu durumdaykende yine ağ paylaşım merkezine girdiğimde her iki taraftada ünlem var gösteriyor.sorunu düzelt deyince dhcp bağlantı hatası olduğunu sorunun düzeltildiği yazıyor.gerçektende bağlantı sorunum gidiyor ama kısa bir süreliğine sonra tekrar aynı sıkıntılar oluyor.özellikle bir başka sorun ise rapid hotfile gibi sitelerde dosya indirirken oluyor.ve beni bezdirdi.sürekli bağlantı kopuyor.bilgisayarıda internetide çöpe atasım geliyor.artık gına geldi.lütfen yardım edin.
Modemin kablosuz mu ? Eğer öyleyse çekim gücü nasıl ?
her ikisinide kullanıyorum.ikisindede aynı sıkıntılar mevcut