Şimdi Ara

İnternet Sitesi açmak istiyorum ayrıntıları nelerdir bilgili olanlar gelebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet sitesi acmak istiyorum ancak .com alan adı nereden nasıl satın alabilirim sitenin temasının kodlarını falan nereden bulabilirim

arkaplan başlık olan kısımlara logomuzu nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim hiçbir bilgim yok suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dirty Sprite -- 16 Aralık 2014; 0:55:13 >

• Kodlama ve tasarım hakkında bilginiz yok ise hazır içeük yönetim sistemleri sizler için daha yararlı olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Chainz.

İnternet sitesi acmak istiyorum ancak .com alan adı nereden nasıl satın alabilirim sitenin temasının kodlarını falan nereden bulabilirim

arkaplan başlık olan kısımlara logomuzu nasıl ekleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim hiçbir bilgim yok suan.

Pm Atıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 16 Aralık 2014; 11:14:35 >
  • bana da yardım gerekli site yazmayı falan rahat kavrarım ama nerden hosting alıcağıma karar veremiyorum bir türlü..
    Şuan için alan adı ve hosting'i alıp "çok yakında hizmetinizde" yazısı yazmak istiyorum siteye o kadar..
    Başta blog gibi gidip sonradan forum da ekliycem siteme. bunun için ne öneririsiniz hosting olarak.
  • Konuyu açan ve son yorum yapan arkadaşa gün içinde pm ile geri dönüş yapacağım. Bilginize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.