İnternet servis saglayici onerisi

-
-
8mbit hıza pelicell var, 24 ay taahhüt ve aylık 19.90 TL, beğenmezseniz 16mbit var 44.90 TL.
TurkTelekom alt yapısı, turktelekom omurgası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 15 Ocak 2022; 2:33:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum inceledim bbaya guzel fiyatlar
Sorun yasarmiyiz ama simdi pek bilindik bi markada degil iptal ettirecek olsak nereden ederler basimiza bela olur diye korkuyorum :))
Ben kullanıyorum 8mbps 24 ay tahattut verdim suan adsl olarak 7 mbps 6.7 mbps geliyor arada guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kurulum sureci nasil isliyor?
Hangi firma kuruyor?
İptal sureci nasil ?
Ariza vs oluyormu oluyorsa ilgileniyorlarmi?
Kurulum suresi erken kurdular 1 gun basvuru yaptıgınızda bınanıza etıket bırakılıyor o etiket ile eger bına içi tesisatınıza baglıyabiliyorsanız o an hemen baglanabılırsınız yok ben bılmıyorum desenız kurulum ekıpleri var onlarda 1 gun sonrası geliyor kurup gidiyorlar bide iptal surecini bilmiyorum onun için bisi diyemem benim surec farklı biraz tasıma yaptım ben ama abim gile baglattık onlarda 1 gun surdu zaten aradıgınızda 1 hafta icinde diyorlar o bolgenızdeki turktelekom kurulum ekibine baglı benim mesala tasıma 10 gun surdu ama abim gile sıfır baglantı yaptırdık 1 gunde gelip etıket bıraktılar 2 gunde kurulum ekibi gelip baglatıp gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzfertatzz -- 15 Ocak 2022; 23:23:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan aktif turknet kullaniyorum ondan gecis yapicam zaten benimki 1 gunde bile direk açilir da iptalde felan sorun yasamislar bizde yasarmiyiz onlar kafama takildi
Alt yapın sgalamsa sorun yasayacagını zannetmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X