Bildirim
İnternet sayfalarının yüklenmemesi sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Tarayıcı değiştirmeyi denediniz mi? _____________________________ ORJİNAL DEĞİL ORİJİNAL -
bu bendede oldu bu akşm. hemde baya fazla.
internet sansuru ile alakalı olabilirmi?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SalimT
bu bendede oldu bu akşm. hemde baya fazla.
internet sansuru ile alakalı olabilirmi?
sansürle alakalı olacağını sanmıyorum ben bayadır uğraşıyorum bu olayla
@Rabelisa vallahi firefoxda 1-2 denedim çıkmadı ama bu sorunda çat diye çıkmıyor arada çıkıyor 1 gün falan firefox kullanmaya çalışayım yazarım sonuçları
edit:denedim hocam aynı sorun firefoxda da oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 6 Şubat 2014; 23:57:52 >_____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_29199707/tm.htm][color=
-
Bir ara ben de de olan sorun nedenini tam olarak bilmiyorum. Tarayıcı önbelleklerini temizlemeyi. Sistemi virüs taraması yapmayı. Dns önbelleğini temizlemeyi. Asc gibi yalılılümlar ile sistem taraması yapmayı deneyebilirsiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB & G633 & G710 & F710 Wireless Controller
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı