Merhaba arkadaşlar amatör olarak internet radyoculuğu yapıyorum ve youtube kanalı açmayı düşünüyorum(son dönemde önüne gelen açıyor bitanede biz açalım değilmi?), G930 kulaklığımın mikrofonunu kullandım yer yer sıkıntı çıkarttı yeterli gelmedi daha sonra birazda görsellik katsın hemde harici bir mikrofonum olsun dedim Trust ELVII adlım ama sonuç içler acısıydı şimdi dekor olarak duruyor masamda. Biraz para ayırdım bu işte çok değil ama 300TL limit ile neler yapılabilir ? (Bu arada limiti sonuna kadar zorlamak zorunda değiliz bu sana hertürlü yeter dediğiniz uygun fiyatlı mikrofonlarıda paylaşırsanız sevinirim) Özellikle bu tarz işlerle uğraşan arkadaşların tavsiyeleri çok önemli Şimdiden çok teşekkürler (Konuyu nereye açacağımı bilemedim umarım doğru yerdeyimdir )
Tavsiyeniz için çok teşekkürler inceledim güzel bir ürüne benziyor, değerlendirme açısından yeni ürünlere açığım Hatta değişik fiyat aralıklarında tavsiye alabilirsem harika olur 100e kadar bu 200e bu 300e bu gibi
Ayrıca dizüstü bilgisayar olduğundan dolayı ses kartı olayı biraz sıkıntı soundblaster x-fi3 var çok büyük farklar yaratır mı mikrofonlarda ses kartı ?