arkadaşlar ben sorunsuz telefona yüklü internet paketimi usb den bağlayıp kullanabiliyordum fakat bugün bağlanamadım internet paylaşımını aç dediğim zaman yeni donanım bulundu dıyor ama yükleme yapamıyor ve şöyle hata mesajı veriyor
windows aygıtınızın sürücü yazılımını buldu,ancak yüklemeye çalışırken bir hata oluştu apple mobile device ethernet istenen hizmeti tamamlamak için yeterli sistem kaynağı yok
veilen hata mesajı bu: bende bunun üzerine itunesi kaldırıp tekrar yükledim ve sorun çözülmedi bunun üzerine telefonu restore ettim yine sorun çözülmedi çareyi buraya danışmakta buldum arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana
yardım edebilicek arkadaş yok mu
cihazı bilgisayara bağladığında gerekli sürücüyü kuracak internet bağlantısı olmadığı için sürücüyü kuramıyor..sorun bundan kaynaklı gibi..
vınn ı takıp internete bağlıyken de denedim yine aynı hata mesajını veriyor kim çözebilir bu problemi ki acaba turkcell i arasam ama hiç ihtimal vermiyorum çözebileceklerine nereye başvuruyum acaba ya??
Up
Arkadaşım telefonun iphone ise itunes yüklü ise yazılımla ilgili bir sorun teşkil etmemesi gerekir itunes versiyonun düşükse onu son versiyon ile değiştir birdaha dene kaldıki usb de böyle bir hata veriyorsa sen itunese de telefonunu tanıtamıyor olman gerekli garip bir sorun gerçekten bunları bir kontrol et istersen.
Son surum yüklü telefonda zaten iTunes de son surum Onceden sorunsuz bağlanıyordum ama şimdi dediğim hatayı veriyor Ya başına böyle problem gelen nasıl çözdüğünü anlatsın nolur