Şimdi Ara

INTERNET PAYLAŞIMI YASAL ve CAZİP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15dairelik bir apartmanda oturmaktayken,10 daire interneti ortak kullanıyoruz,23mbit hız var herkes sonuna kadar kullanıyor yinede yavaşlamıyor,Çünkü herkes bilinçli download programı kullananlar bile programlıyor o şekilde kullanıyor maglum sene 2003 ün 256kbit hızı ile karşılaştırırsak hızlar gayet uygun,
    ancak gelin görün ki Japonya nın 700Mbit hızının karşısında hiç birşey..

İnsanlara zor geliyor büyük sitelerde komşusu ile ortak kullanmak internetini,çünkü asansörde bile selam vermez olmuşuz artık komşularımıza ..

onu bunu bilmem ama TTNET in en son 3 aydır hiçbir gerekçe göstermeden internet hizmetini faturasını aldıgı halde sunmaması bardağı TAŞIRAN son damla oldu,üstelik her ay 60TL fatura almayı biliyor,4440375 in verdiği cevap hep aynı bekleyin teknik bir sorun var diyorlar..

ömrüm boyunca artık TTNET kullanmayacam.yakın bir zamanda tüketici haklarına veririm zaten..

• yannız atladığınız bir şey var, bu hattı kullanan bir kişi suç işlediği zaman, hattın sahibini götürüyorlar. Para için bu riske girilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

yannız atladığınız bir şey var, bu hattı kullanan bir kişi suç işlediği zaman, hattın sahibini götürüyorlar. Para için bu riske girilmez.

Evet hacı şimdi ben sizin eve gelip bıçakları çalıcam , gidio adam öldürücem ama senin anneni götürücekler.
  • Doğru, ayrıca 10 daire aynı neti kullanıyormuş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİZİNDE atladıgınız bir KONU VAR 10 makineden fazlası mevcut her makinenin UNIQUE ID si yani MAC adresi mevcut,yani işlenen bir suç yada yasa dışı olay olursa hat sahibi yargıya bu bilgiyi verdiği anda olay biter kimse HAT sahibine "HIIIII sen yaptın diyemez" birde tabii olay yeri inceleme Daireler arası kabloları inceleyince SUÇ otomatik Dağılır ki dediğim gibi Ahlak masası memurları bile olabilir o beraber yaşayan polis komşular..onlar bile rahat rahat giriyor internete..yani Millet HDD leriniz dahi inceleniyor böyle bir durumda..
    Biliyorsunuz Microsoft tüm geçmişi Stokluyor bunların kime gittiğini söylemeye gerek yok sanırım..
    yani HER ay eski zamana göre 16mbit hız kullanıp 10TL vermek var 2009 için..veya 120TL vermek var..birde düşünün ki kimse gündüz abanmıyor internete çünkü kimse evde yok..download programı kullananlarda zaten hızını stoplayıp kimsenin hakkını gaspetmiyor..
    YANİ sizi kim korkutuyorsa ya çok bilinçsiz yada çok korkak..
    ZAten profesyonelce yasal olmayan birşey yapacak biri böyle bir bağlantıyı kullanmaz,siz hiç PUBLİC IP diye birşey duydunuz mu?bunları kullanır..

yani millet içiniz rahat olsun şuan alt komşum ile konuştum yeni fiberim için de ya o kapatacak sözleşmesi bitince ya ben ortak kullanacaz kabloyu bina boşluğuna atıp sonra kablo ucunu benim evde ki modem e veya onun evceki 2.bir modeme atacaz her modemin wifi şifresi ikimizdede olacak böyle ce ALT lı üstlü wifi çekmeyen kör noktada kalmayacak..tabii
    ben biraz sağlık yönüne dikkat eden insanım ben im her odada kablo var ben kabloyla kullanacam 3makine içinde..

yani arkadaşlar bir kurum düşünün evimdeki interneti 4 aydır yapamadı veya bilinçli olarak yapmadı ve 4 aydır parasını aldı ve başka çaremde yok bu kuruma muhtacım çünkü sitemizde başka bir fiber altyapıda yok..o yüzden artık bunu hak ettiler..yoksa şuan için aylık 59TL 3ü bir arada çok değil ama iş İnada bindi.
    veee sanırım WIFI sinyalimizin adı da "daire no 14-15ortaklıgı falan olur herhalde. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.